Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Reissoort

Autorondreizen

185 Actueel reisaanbod

Toeren in een comfortabele huurauto is dé manier van reizen door Amerika, Canada of IJsland. Je doet het in een relaxt tempo. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens een gletsjer ziet en ’s middags in een woestijn bent. Je verblijft altijd in fijne accommodaties op de ‘hotspot’.

Compleet verzorgde reizen

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika en Canada écht beleeft. Ga bijvoorbeeld beren spotten in Canada, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, orka's spotten of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon.
Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Overnacht op gunstige locaties

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Op deze manier ben jij binnen no-time bij de mooiste bezienswaardigheden en heb je volop de tijd om alles uit jouw reis te halen.
CMH Summer Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Advies uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks Amerika , Canada en IJsland. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis.

Uitgelichte autorondreizen