Bosbranden Jasper Meer info

Reissoort

Autorondreizen

129 Actueel reisaanbod

Toeren in een comfortabele huurauto is dé manier van reizen door Amerika, Canada, IJsland, Noorwegen, Zweden of Frankrijk. Je doet het in een relaxt tempo. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens een gletsjer ziet en ’s middags in een woestijn bent. Je verblijft altijd in fijne accommodaties op de ‘hotspot’.

Compleet verzorgde reizen

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika en Canada écht beleeft. Ga bijvoorbeeld beren spotten in Canada, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, orka's spotten of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon. Ook in Zweden, Noorwegen en Frankrijk brengen wij jou op de mooiste plekken en overnacht je in de mooiste hotels.
Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Overnacht op gunstige locaties

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Op deze manier ben jij binnen no-time bij de mooiste bezienswaardigheden en heb je volop de tijd om alles uit jouw reis te halen.
CMH Summer Adventures - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Advies uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks de bestemmingen van Doets Reizen. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis.

Reisroutes op maat

In jouw persoonlijke Mijn Doets Reizen omgeving is al jouw reisinformatie terug te vinden. Zo heb je als reiziger bijvoorbeeld in het vliegtuig of onderweg beschikking over je volledige reisgegevens, het op maat gemaakte dag-tot-dagprogramma met persoonlijke routebeschrijvingen en vervoer, vlucht- en hotelinformatie. Je kunt daarnaast je digitale route-advies verder uitbreiden met leuke bezienswaardigheden onderweg. De Mijn Doets Reizen omgeving is offline te gebruiken. Wel zo handig wanneer jij op locaties bent waar geen, duur of slecht internet is.
Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Uitgelichte autorondreizen