Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Reissoort

Camperrondreizen

20 Actueel reisaanbod

Met een compleet uitgeruste camper door Amerika, Canada of IJsland toeren is een ultieme droom voor velen. Met de camper beschik je over alle gemakken en verblijf je op prachtige campings te midden van spectaculaire natuur.

Campers in alle soorten en maten

Doets Reizen werkt al jaren samen met veel gerenommeerde camperverhuurders in Noord-Amerika en IJsland. Veel van deze verhuurders beschikken over een gevarieerde vloot van campers; variërend van camperbussen tot ruime familiecampers. Wat je ook zoekt voor jouw campervakantie in Noord-Amerika, bij Doets Reizen vind je altijd een campertype dat past bij jouw wensen, maar ook bij je reisbudget.

Compleet verzorgde reizen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het huren van een camper in Noord-Amerika of IJsland? Bij Doets Reizen kun je te allen tijde een vrijblijvende prijsopgave maken via de online tool. Nadat je hier je gegevens invult, zoals de gewenste ophaallocatie, ophaaldatum, inleverlocatie, inleverdatum, enzovoorts, krijg je direct een prijsoverzicht te zien met de types die passen bij jouw wensen en reisgezelschap. Ideaal!

Uitstekend advies uit eigen ervaring

Bij Doets Reizen weten we waarover we praten. Al sinds 1981 zijn wij actief op het gebied van reizen naar Noord- Amerika, waarbij onze medewerkers jaarlijks zelf naar Amerika of Canada afreizen om te ervaren hoe het is om in deze landen met een camper te reizen. Sinds een aantal jaar bieden wij ook campervakanties aan in IJsland. We kunnen dus met veel gevoel overbrengen wat een camperreis in Amerika. Canada en IJsland inhoudt en je uit eigen ervaring informeren, bijvoorbeeld over de beste campings, de mooiste routes die je kunt bereizen met de camper, en over alle belangrijke aspecten die komen kijken bij het reizen met een camper.
Met de camper toeren door een prachtig landschap

Zelf uitstippelen

Ontwerp en stel je eigen droomreis samen. Inclusief alle Camper vroegboekkortingen, acties, deals en gratis cadeautjes. Ontdek het gemak van onze Campertool.

Uitgelichte camperrondreizen