De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

China Aman Resorts

Yan - China

Tijdens deze bijzondere en luxe rondreis door China verblijf je in de prachtig aangelegde Aman Resorts. De Aman Resorts zijn allemaal zorgvuldig ontworpen en staan bekend om hun ruimte en privacy. In elk resort worden de gasten zeer persoonlijk verwelkomt en het personeel zorgt voor een gevoel van rust en saamhorigheid. De resorts zijn gelegen in de meest unieke locaties. Vanuit Amsterdam vlieg je direct naar Beijing. Op het vliegveld staat jouw gids vanaf minuut één voor je klaar. Zo hoef je je geen zorgen te maken om zelf de weg naar het hotel te moeten vinden. De gids spreekt de juiste taal en je arriveert in alle rust bij Aman Summer Palace. Beijing is een stad van historie en moderniteit. In vier dagen tijd bezoek je de highlights van deze stad. Denk hierbij aan het Tiananman Plein, de Chinese Muur en de Verboden Stad. 

Vanuit Beijing reis je met de Bullet trein (eerste klas) naar het sprookjesachtige Hangzhou. In Hangzhou overnacht je in het Amanfayun, dit resort ligt midden in de natuur. De stad Hangzhou staat namelijk bekend om haar prachtige natuur met theeplantages, bergen en het bekende West Lake. 

Vanuit Hangzhou reis je met de Bullet trein (eerste klas) door naar het bruisende Shanghai om daar te overnachten in Amanyangyun. Tempels, prachtig aangelegde tuinen, de Bund, de Oriental Pearl TV Tower en de Shanghai Tower behoren tot de mooiste bezienswaardigheden van deze stad. Tijdens je verblijf in deze stad breng je ook een bezoek aan de lokale bevolking. Je gaat samen producten kopen op de markt en vervolgens leer je hoe je deze producten tot een overheerlijke maaltijd kunt bereiden. 

In de Aman Resorts zal het je aan niets ontbreken. Alle resorts hebben de keuze uit meerdere restaurants (van internationale tot lokale gerechten), uitgebreide spa faciliteiten en verschillende traditionele workshops waaraan deelgenomen kan worden (yoga, pilates, schilderen, kalligrafie). Het personeel, de faciliteiten en de omgeving zorgen ervoor dat je letterlijk op de eerste rij zit!

Reizen met deze accommodatie