De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

CIVILIAN Hotel New York

New York City - Amerika

Het CIVILIAN Hotel New York is een sfeervol boetiekhotel op een geweldige locatie tussen Times Square, de hypermoderne nieuwe buurt Hudson Yards en Hell's Kitchen met haar karakteristieke huizen en restaurants. De sfeer en uitstraling van het CIVILIAN Hotel New York komt overeen met het theaterthema van Broadway en het Theater District. Dit sfeervolle hotel op Manhattan is geschikt voor koppels die een bruisende locatie zoeken en een sfeervolle overnachtingslocatie met fijne faciliteiten zoals een lounge en bar, een trendy rooftopbar en een fitnesscenter.

Het hotel bestaat uit 27 verdiepingen en telt 203 kamers. Een 'geheime deur' geeft toegang tot de Secret Garden en de wenteltrap tot de stijlvolle lounge ruimte. Op straatniveau is er een goed restaurant te vinden en de rooftop (seasonal) geeft de mogelijkheid om te genieten van de iconische New York skyline.

De Cozy Queen kamers zijn compact en romantisch ingericht met leuke accessoires die passen bij de sfeer van dit hotel. De Cozy Queenkamers beschikken over een queensize bed en zijn geschikt voor maximaal twee personen. De slim ingerichte kamer beschikt is compact en bagage kun je praktisch onder het bed opslaan. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en een douche. Iedere kamer is daarnaast voorzien van een Smart TV en WiFi. 

Arrangement CIVILIAN Hotel New York en Doets Reizen:

  • Gratis High Speed WiFi
  • Dagelijks toegang tot TMPL
  • Dagelijkse Housekeeping

TMPL Gym partner van CIVILIAN Hotel New York
Het CIVILIAN Hotel New York heeft een samenwerking met TMPL Hell's Kitchen. Een luxe Health Club in New York en slechts 1 blok van het hotel verwijderd op de 49e Street tussen 8th en 9th Avenue. TMPL beschikt tevens over een 25 meter lang zoutwater zwembad, sauna en stoomcabine en diverse fitness apparatuur. Exclusief voor Doets Reizen is toegang direct inbegrepen bij je verblijf en heeft een waarde van US$35 per dag. Wanneer je geen gebruik maakt van TMPL is restitutie van de toegangsprijs niet mogelijk. 

    Reizen met deze accommodatie