De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Edison Hotel

New York City - Amerika

Het Edison Hotel heeft de charme uit de Jazz tijd en was een van de eerste art-deco hotels in het Theater District van New York City. Het iconische hotel ligt op een steenworpafstand van Times Square en Broadway, waardoor het de perfecte locatie is voor een bezoek aan de stad. Sinds de opening van het hotel tientallen jaren geleden, is de art-deco architectuur een inspiratie geweest voor nabijgelegen attracties en gebouwen. Het Edison Hotel staat vaak in connectie met beroemdheid, innovatie en kunst en vele theaterartiesten en Hollywoodsterren hebben hier verbleven. Het hotel is zeer geschikt voor gezinnen en koppels. De dichtstbijzijnde metro is op loopafstand te vinden van het Ediston Hotel.

Verder zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een geldautomaat, hoge snelheid WiFi, fitnessruimte (24 uur geopend), 24-uurs receptie en diverse eet- en drinkgelegenheden. 

Iedere hotelkamer beschikt over een kluisje en bagage (uitchecktijd is uiterlijk 12:00 uur en inchecktijd vanaf 15:00 uur) kun je opslaan via de Bellman. De kosten voor bagageopslag zijn circa USD 1,- per baggagestuk. Het is gebruikelijk in de Verenigde Staten om fooi te geven voor extra diensten. Rondom checkin/checkout tijd kan het druk zijn, houd rekening met een korte rij/wachtitjd. 

Voor wie geen zin heeft om de hotelkamer te verlaten om buiten de deur te eten is er room-service beschikbaar (tegen betaling). Je kunt hier tussen 11:00 en 20:30 gebruik van maken. Op de kamer kun je de menukaart van restaurant Friedmans vinden. 

Signature Room with Two Queen Bed

Deze kamer is ruim en heeft twee Queen Size bedden. Het is ingericht in een stijlvolle art-decostijl. Op de kamer ben je voorzien van een LCD HDTV, badjassen, een werkbureau, haardroger en een badkamer met badkuip en douche.

Signature Room with One Queen Bed

In deze kamer met een Queen Size bed voel je je gelijk thuis. In de Signature Room heb je handige extra’s USB-oplaadpoorten. Op de kamer ben je voorzien van een LCD HDTV, badjassen, een werkbureau, haardroger en een badkamer met badkuip en douche.

Wil je een koelkast in de kamer? Dan kun je dit aangeven. De kosten hiervoor zijn $30. Dit moet altijd direct bij boeking worden doorgegeven als 'preferentie'. Doets Reizen kan geen garantie geven dat er daadwerkelijk een koelkast op de kamer beschikbaar is. 

Een reservering is inclusief verplichte Facility Fee. Deze kosten worden dus niet opnieuw in rekening gebacht wanneer je incheckt. 

De Facility Fee bestaat uit: 

  • Premium Wi-Fi voor maximaal 3 apparaten per kamer 
  • Toegang tot fitness Center
  • Flesje water in de kamer
  • Grab & Go Breakfast voor maximaal 2 personen per kamer (onder voorbehoud van wijzigingen! Wanneer deze service vervalt is resitutie of compensatie niet mogelijk vanuit Doets Reizen of Hotel Edison). 
  • Extra kortingen met diverse partners van Hotel Edison zoals: Friedmans Restaurant, Bond 45, Schmackary's Cookies etc. Vraag bij het inchecken naar de mogelijkheden en de coupons. 

Doets Reizen ambieert een zo accuraat mogelijke omschrijving van de Facility Fee. Eventuele wijzigingen zijn altijd onder voorbehoud. Er kan geen financiele compensatie worden gegeven van eventueel gewijzigde diensten en services die onderdeel uitmaken van de Facility Fee. 

Reizen met deze accommodatie