De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Encantada A CLC World Resort

Florida - Amerika

Het Encantada Resort is gelegen in Kissimmee op korte afstand van de Disney Parken. Ook de parken van Universal en Seaworld zijn in ongeveer 30 minuten per auto te bereiken.

Het resort is ruim opgezet. De receptie van het resort vind je in het clubgebouw. Hier is ook het zwembad, oppas service, game room en een kleine bar, waar je ook terecht kunt voor een kleine maaltijd. Er is geen echt restaurant omdat de meeste mensen uit eten gaan of in hun eigen accommodatie koken en eten. 


Je kiest voor het Encantada Resort als je de luxe wilt van een resort en het gemak van een prive villa.  

2 of 3 slaapkamer Townhomes
Het resort beschikt over 2 en 3 slaapkamer Townhomes. Deze zijn allen gelijk qua indeling en beschikken over 2 of 3 aparte slaapkamers. De 2 slaapkamer Townhomes zijn geschikt voor 4 personen en de 3 slaapkamer Townhomes voor 6 personen. De inrichting is sfeervol en erg europees, met moderne strakke meubels. Je komt de woning in op de begane grond, hier vindt je een ruime zitkamer en keuken en een apart toilet. Op het terras staat je eigen jacuzzi. Op de boven verdieping vindt je de badkamer(s) en de slaapkamers. Verder beschikken de huizen nog over een wasmachine en droger. 

Parkeren: gratis