De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

OWL Rafting Overnight Cabin

Ontario - Canada

Tijdens een verblijf in een avontuurlijke Cabaña van het OWL Rafting Resort beleef je de sensatie van de Ottawa River op een unieke manier. Bij aankomst kun je heerlijk acclimatiseren en relaxen langs de oevers van de Ottawa River en genieten van de faciliteiten op het resort van OWL Rafting. Neem vanaf het zandstrand een frisse duik in de rivier, of peddel over het water met een kano. In de avonduren geniet je bij een kampvuur en kun je gaan toeleven naar de volgende dag, waarop je de Ottawa River gaat verkennen tijdens een spannende rafting excursie!

Naast een avontuurlijke rafting excursie op de Ottawa River, zijn bij je verblijf in de cabaña van het OWL Rafting Resort ook het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd inbegrepen.

Goed om te weten:

Het inchecken voor je verblijf in de cabaña van het OWL Rafting Resort kan vanaf 17:00 uur. Bij je verblijf in de cabaña is het beddengoed inbegrepen. Tevens beschikt de cabaña over een composttoilet en een waterkraan om je handen te kunnen wassen. Tijdens je verblijf in de cabaña kun je als gast gebruikmaken van de faciliteiten in het hoofdgebouw van OWL Rafting, waar je onder andere een sauna, douches en wasbakken met warm water vindt.

De cabaña beschikt niet over ramen met glas, maar daarentegen wel over gaas bij de ramen om vervelende insecten buiten de deur te houden. Bovendien zorgt dit gaas voor een heerlijke natuurlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen. De cabaña beschikt daarnaast over rolgordijnen en deze bieden niet alleen verduistering, maar tevens de mogelijkheid om warmte binnen de cabaña te houden tijdens koelere nachten.

Reizen met deze accommodatie