De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Prestige Oceanfront Resort

British Columbia - Canada

Het Prestige Oceanfront Resort is een prima uitvalsbasis voor wanneer je Sooke en omgeving gaat bezoeken. Doordat het direct aan het water ligt, heb je een fantastisch uitzicht over Sooke Basin en Sooke Harbour. Je hebt zelfs de mogelijk om vanaf het terras orka’s te spotten!

Het resort is van alle gemakken voorzien en je hoeft eigenlijk de deur niet uit. Zo is er een zwembad, sauna, hot tub, spa en fitness. Daarnaast is er een goed restaurant, klein café en een sport lounge. Je kan er tevens gratis gebruikmaken van het WiFi. Ook zijn er fietsen, bordspelletjes, strandspullen en ander sportattributen die je kosteloos kan gebruiken. Vanuit de directe omgeving van het hotel worden verschillende wildlife excursies uitgevoerd.

Het Prestige Oceanfront Resort heeft een rustieke en koloniale uitstraling. Een klassieke inrichting, compleet met kroonluchters en al, afgewisseld met frisse kleuren en moderne details, maakt het geheel speels.

De kamers zijn kleurrijk en zijn deels doorgevoerd in dezelfde stijl als de rest van het resort. Daarnaast staan er comfortabele queensize bedden in de kamers en beschik je over een eigen badkamer.