De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Sandman Vancouver City Centre

British Columbia - Canada

Dit centraal gelegen toeristenklasse hotel heeft genoeg te bieden. Enkele hoogtepunten in de omgeving van dit hotel zijn: GM Place, BC Place Stadium, The Vancouver Playhouse en Queen Elizabeth Theatre. Er is een fitnessruimte en binnenzwembad met whirlpool aanwezig. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage of de grote parkeerplaats naast het hotel (beide tegen betaling). De kamers zijn voorzien van airco, föhn, gratis internetverbinding en een koffiezetapparaat/waterkoker. In het Sandman Vancouver City Centre Hotel is een Moxie’s Grill & Bar en Shark Club Bar & Grill aanwezig. 

Vancouver is al jaren favoriet bij Doets Reizen. Het bijzondere van Vancouver is dat het omringd is door natuur in de vorm van zee, gematigd regenwoud, strand en bergen. Vancouver is een moderne stad met een oriëntaals tintje. Vancouver heeft de een na grootste Chinatown van Noord Amerika en dit uit zich in heerlijke restaurants. Verder vind je in Vancouver veel invloeden van de First Nations  People, totempalen, kunst en musea. Vancouver wordt ook wel het Hollywood van het hoge noorden genoemd, er worden namelijk veel series en films opgenomen in Vancouver. Wij raden je aan een bezoek te brengen aan Granville Island. Dit is een eiland midden in de stad, dat je het gevoel geeft dat je even weg bent van het drukke centrum. Ga zeker even langs de bekende markt Granville Island Market. Hier vind je allemaal verse producten, zoals: vis, vlees, planten, bloemen, fruit, snoep, fudge, brood en gebak. Naast de markt zijn er ook winkels, restaurants en leuke galerieën. Ga opzoek naar unieke items gemaakt door de talentvolle lokale kunstenaars. Bestel daarnaast heerlijke croissants bij la Baguette. De beste Franse bakker van Canada. Vancouver is een prettige en afwisselende stad waarbij bovenstaande hoogtepunten niet uitputtend zijn. Dit is slechts een selectie van hoogtepunten, die Doets Reizen als top beschouwd. Het weer is het gehele jaar, door de Oceaaninvloeden, gematigd met zon en af en toe een buitje.

Tip: huur een fiets bij Spokes Bike Rental! Per fiets kan je op een prettige en snelle manier veel zien! Vergeet Stanley Park natuurlijk niet!