De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

YOTELPAD Park City (Winter)

Utah - Amerika

Het concept van YOTELPADs is sinds 2020 in Park City gestart en is in meerdere steden te vinden. YOTELPAD's zijn ontworpen voor langere verblijven en zijn zo ingericht dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Zo zijn de kamers voorzien van een slaap- en woonruimte met badkamer, kitchenette, vaatwasser, koelkast en tafel. 

Het hotel is een waar “Tech-driven experience” waarbij niet incheckt bij een front desk en een kamerpas krijgt, maar alles is digitaal. Je checkt in bij de incheck kiosk en ontvang een SmartKey waarmee je jouw kamer kunt openen. Het hotel biedt tevens een relaxte lobby waar je spelletjes kunt doen en een buiten zwembad.

Park City is een populaire bestemming voor de wintersportliefhebber waarbij YOTELPAD Park City het ideale verblijf is vanwege de ligging nabij de pistes. Het skigebied bij Park City is het grootste skigebied van Amerika met in totaal 250 kilometer pistes. Vanaf november tot en met april kunnen wintersportliefhebbers hier terecht. Het bestaat uit de skigebieden Park City Mountain Resort/Canyons en Deer Valley. Deer Valley is een eigen ski-only gebied. De Canyons/Park City zijn een aaneengesloten gebied met ruim 150 kilometer aan skipistes en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Extra inbegrepen: Resort fee waarbij je gebruik kunt maken van ski opslag, valet parking, fitness ruimte, game room, zwembad en hottub.  

Reizen met deze accommodatie