Bosbranden Jasper Meer info

Arctic Bath - Harads

Gelegen onder het noorderlicht in de winter en de middernachtzon tijdens de zomermaanden, is het Arctic Bath Hotel een uniek drijvend hotel. Na een heerlijke spa dag of een dag met vele indrukken van de excursies kun je genieten in het restaurant van het hotel.

De kamers

De omringende natuur is meegenomen in het design van de hutten en suites. Natuurlijke duurzame materialen met een rijke historie. De kamers beschikken over een privé badkamer en gratis wifi. Je slaapt in een Land Suite  de Land Suite beschikt over de volgende faciliteiten: 5 bedden, badkamer met bad en douche, airconditioning, minibar, spa-bar, wifi, vloerverwarming en pelletskachel.  Je verblijf is op basis van een halfpension. 

Faciliteiten

Arctic Bath heeft zijn eigen spa waar je heerlijk kunt relaxen. Buiten bevindt zich een "icebath" waar je een verfrissende duik in kan nemen. Dit is erg goed voor je lichaam. 

In het restaurant van het hotel bereiden de chefkoks gastronomische lokale gerechten. De gerechten komen uit de 'Sami' cultuur je proeft hier dus typisch Zweedse gerechten. Het diner bestaat uit meerdere gangen. 

Het is mogelijk om bij Arctic Bath excursies te gaan doen zoals ijsvissen, noorderlicht fotografietour, een husky tocht met slee en vele andere activiteiten. Deze excursies kunnen wij vooraf voor jullie reserveren!

Adres

Ramdalsvägen 10, 960 24 Harads, Zweden

Uitgelichte reizen