Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in IJsland

IJsland is ook individueel per huurauto te bezoeken. Je reist dan zelfstandig en kunt in je eigen tempo de mooiste plekjes van het eiland bezoeken. Onze IJsland-autoreizen zijn rustig qua opbouw, zodat je ruimschoots de tijd hebt om watervallen, gletsjers, geisers en kleine dorpjes te zien. Je verblijft in sfeervolle hotels en huurt een auto naar keuze. Je kunt de reis geheel naar eigen wens samenstellen in overleg met onze IJsland-experts.

Bekijk onze autorondreizen in IJsland

Sfeervolle hotels in IJsland

Tijdens jouw IJsland rondreis verblijf je in streng geselecteerde en sfeervolle hotels. Op deze manier kom je naast het zien van alle prachtige natuur ook heerlijk tot rust. IJsland is een vakantiebestemming voor echte natuurliefhebbers en accommodaties staan daarom in de meeste gevallen op prachtige locaties.

Ion Hotel - IJsland - Doets Reizen

Combineer met Amerika en/of Canada

Je hebt bij Doets Reizen de mogelijkheid om naast een (korte) individuele autovakantie op IJsland om door te vliegen naar talloze bestemmingen in Amerika en Canada. Hierdoor is het mogelijk om zowel op IJsland maar ook bestemmingen zoals Alaska, West Canada, de Amerikaanse Rockies, Florida of de Oostkust te zien. Uniek en super verrassend!

Seljalandsfoss - IJsland - Doets Reizen

Mooie routes in IJsland

Doets Reizen biedt verschillende pakketreizen die bestaan uit vliegreizen, hotelovernachtingen, autohuur en eventueel excursies. Wij zorgen ervoor dat de reisafstanden perfect aansluiten op hetgeen wat er te zien onderweg. Zo hoef je nooit iets te missen en heb je écht tijd om IJsland te zien en te ervaren.

IJsland autovakantie - Doets Reizen

Kennis en persoonlijk advies

Reisspecialisten van Doets Reizen hebben veel reiservaring in IJsland. Jouw wensen staan centraal en kunnen je vertellen welke mogelijkheden er zijn. Samen stippelen wij de beste route voor je uit zodat jij optimaal geniet van een IJslandvakantie.

Hverir - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in IJsland

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in IJsland