Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Bezoek Alkmaar

Combineer een bezoek aan Doets Reizen met onze prachtige regio

Bij Doets Reizen verwelkomen we onze klanten met open armen voor inspirerende adviesgesprekken en het plannen van onvergetelijke reisavonturen. Maar waarom zou je je bezoek aan ons kantoor niet combineren met een ontdekkingstocht door de prachtige omgeving? Begin je dag met een bezoek aan ons kantoor, waar onze reisexperts je graag helpen bij het vormgeven van je droomvakantie. Nadat je reisplannen zijn gesmeed, wacht onze regio om ontdekt te worden.

Bezoek Alkmaar

Op slechts een steenworp afstand ligt het betoverende Alkmaar, een stad doordrenkt van geschiedenis en charme. Slenter door de kronkelende straatjes van het historische centrum, bewonder de schilderachtige grachten en laat je verleiden door de schatten die de lokale winkeltjes te bieden hebben. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de beroemde kaasmarkt (zomermaanden en alleen op vrijdag) van Alkmaar, een ware Nederlandse traditie!

Schoorlse Duinen

Als je meer van de natuur houdt, bieden de Schoorlse Duinen en Bergen aan Zee de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Met uitgestrekte duinlandschappen en adembenemende kustlijnen, is dit een idyllische plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de serene rust. Of je nu kiest voor een ontspannen autorit door de pittoreske omgeving of liever de trein neemt om te genieten van het Nederlandse landschap, bij Doets Reizen nodigen we je uit om je reis naar ons kantoor te veranderen in een onvergetelijke dag vol avontuur en ontdekking.

Laat je inspireren door reisideeën bij Doets Reizen en ontdek de schoonheid van Alkmaar en de omliggende natuurlijke schatten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor zowel reisadvies als een onvergetelijke ervaring in onze prachtige regio!