De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reissoort

Cruisevakanties

Neem contact met ons op

Een cruisevakantie is de ultieme afsluiting van jouw reis door Amerika, Canada of Scandinavië. De luxe hutten, geweldige faciliteiten en het entertainment van topformaat zorgen ervoor dat je de tijd van je leven hebt aan boord van een cruiseschip. De routes zijn fascinerend, bijvoorbeeld: de Inside Passage tussen Canada en Alaska, de Bahamas of de Caribbean. Twijfel niet langer en verleng jouw droomreis met een cruise!

Groot en divers aanbod

Op onze website wordt slechts een klein aantal van de totale mogelijkheden per cruiseschip weergegeven. Ons standaard aanbod bestaat uit cruises met Holland America Line, Royal Caribbean International en Seabourn. Natuurlijk kunnen onze reisspecialisten elke andere gewenste cruisemaatschappij en route voor jou reserveren. Interesse in een cruise die niet op onze website vermeld staat? Neem direct contact met ons op en dan stellen wij jouw maatwerkreis met zorg samen.
Bahamas - Cruise Royal Caribbean - Cruisevakantie - Doets Reizen

Vervelen is geen optie

Een cruisevakantie staat voor plezier en genieten. Hoe groot of hoe klein het schip is waar mee je reist, ze bieden allemaal voldoende vermaak en entertainment. Van intieme live optredens tot grote een theaterproductie, aan boord is alles mogelijk. Een casino, bar, restaurant, disco, ijsbaan, klimmuur, golfsurfsimulator of indoor skydive experience zijn slechts enkele voorbeelden van de vele faciliteiten die de hedendaagse cruiseschepen je te bieden hebben.
Quantum of the Seas - Cruise Royal Caribbean - Cruisevakantie - Doets Reizen

Heerlijke manier van reizen

Overdag geniet je van de meest geweldige bestemmingen en 's nachts, terwijl je slaapt, reis je verder naar de volgende ontdekking. Je komt hierdoor volledig uitgerust aan in een andere plaats of soms zelfs een ander land. Deze manier van reizen is daarom super relaxt. Ook de dagen op zee, wanneer het schip niet afmeert, zijn een ervaring op zich. Je hebt dan volop de tijd om te genieten van vele faciliteiten die het cruiseschip te bieden heeft.
Seabourn Sojourn - Cruise Alaska - Seabourn - Cruisevakantie - Doets Reizen