Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Doets Digi Date

Vanuit je eigen huis een video-bel adviesgesprek met een Doets Reizen reisspecialist voor het samenstellen van een offerte of het maken van een boeking. Ben je van plan een offerte aan te vragen of een boeking te maken? Dan geven wij graag door middel van een Microsoft Teams gesprek -face to face- persoonlijk advies. Onderaan deze pagina kun jij een Microsoft Teams afspraak met ons inplannen.

Microsoft Teams is gratis video-bellen

Microsoft Teams maakt het nog makkelijker om contact te houden. Microsoft Teams is een programma van Microsoft, waarmee je eenvoudig en veilig via internet kunt beeld-telefoneren. Het programma is gratis verkrijgbaar voor Windows, macOS, Linux, iOS, Android en Windows Phone. Na het aanmelden voor een afspraak, ontvang je van ons een unieke link met daarin toegang tot het Microsoft Team gesprek. 

Wanneer ontvang je de link?

Wij sturen je circa 1 uur voor aanvang een link met daarin een uitnodiging voor het digitale videobelgesprek. 

Plan een Doets Digi Date afspraak in

Voor een adviesgesprek en het samenstellen van een offerte (of het boeken) van het reis is het mogelijk om op een vast tijdstip en datum via Microsoft Teams in gesprek te gaan met een specialist van Doets Reizen. Op de afgesproken datum en tijdstip neemt Doets Reizen via Microsoft Teams contact met je op. Neem plaats op een rustige plek, waarbij we zo min mogelijk last hebben van omgevingsgeluid.


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.