De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camper huren in Amerika - El Monte RV

El Monte camper huren in Amerika? Doets Reizen is de officiële Nederlandse partner van El Monte RV en biedt de laagste huurprijzen en hoogste kortingen. Met een ruime keuze aan verhuurlocaties door heel Amerika is het mogelijk om de mooiste routes uit te stippelen. Een campervakantie geeft jou ultieme vrijheid en het comfort van jouw eigen 'huis' op wielen. Alle campers van El Monte RV zijn daarnaast voorzien van een luifel en veel opbergruimte voor jouw bagage en opslag van lege koffers.

Verhuurlocaties El Monte RV

Of je nu een campervakantie door Zuidwest USA gaat maken, en op jouw eigen gemak en tempo de Nationale Parken en steden bezoekt, of kiest voor de Route 66? Er is geen regio in de Verenigde Staten waar El Monte RV niet te vinden is. De verhuurstation in Zuidwest Amerika: Los Angeles, San Francisco, Phoenix, Salt Lake City, San Diego en Denver. Aan de Oostkust is El Monte RV te vinden in steden als New York, Chicago (Middlebury) en in de tropische staat Florida: Orlando en Miami. Het is zelfs mogelijk om vanuit Seattle op pad te gaan met een camper. Ideaal voor als je campervakantie door Washington State en Oregon gaat maken en/of een stuk van West-Canada wilt 'meepakken'. 

Kamperen met de camper in de Red Canyon, Utah

Campermodellen van El Monte RV

De campers van El Monte RV zijn uitermate geschikt voor families met kinderen of koppels. De C-Small camper is circa 7 meter lang en daarmee het kleinste type. Maar vergis je niet, zelfs in deze camper is een tweepersoons bed aanwezig en een slaapruimte boven de bestuurderscabine. De C-Medium camper van El Monte RV is alweer een stuk ruimer en bijna 8 meter lang. De C-Large camper is circa 8 meter lang en voorzien van 2 ruime tweepersoonsbedden. Ideaal en comfortabel genoeg voor 4 volwassenen! Meer leefruimte is mogelijk in de C-Family Sleeper camper met slide-out. Hiermee kun je, bij stilstand, een deel van de camper uitschuiven. Er is slaapruimte voor 4 volwassenen en 2 kinderen. De meest luxe camper van El Monte RV is de A-Family Sleeper met Slide Out en lijkt op een kleine touringcar-bus van ongeveer 10 meter lang en geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen door de aanwezigheid van een stapelbed. Laat je niet afschrikken door de lengte van campers. De wegen zijn een stuk minder druk en smal dan wij in Europa gewend zijn. Een groot of speciaal rijbewijs is niet nodig, zelfs niet voor de A-Family Sleeper met slide-out. Bij het ophalen van de camper krijg jij uitgebreid uitleg over de functionele en praktische eigenschappen van de camper. Zo begin- en eindig jij je camperondreis zonder zorgen of stress. 

De exacte camperformaten en bedafmetingen zijn te vinden in de online camper maatwerktool.

Kamperen met de camper in Valley of Fire State Park, Nevada

Direct alle kosten op een rij, inclusief kortingen.

Zin om aan de slag te gaan? Stippel zelf jouw reis uit via onze online maatwerk Campertool en bereken direct de kosten. Je hebt binnen een paar eenvoudige stappen een overzicht van alle mogelijkheden voor jouw camperreis, inclusief kortingen, actuele huurprijzen en informatie / kenmerken per campertype.

Toeren door Canyonlands National Park met de camper

El Montre RV huren in Amerika?

We kunnen ons goed voorstellen dat je al helemaal zin hebt om aan jouw camper vakantie te beginnen. Het boeken van een camper kan soms complex zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om jou op weg te helpen en te voorzien van alle noodzakelijke informatie en mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wil je zelf een reis geheel op maat samenstellen en direct zien wat de kosten zijn? Ga dan zelf aan de slag met onze online Maatwerktool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. We vertellen je graag de relevante en praktische tips van El Montre RV in Amerika. 

Toeren door Canyonlands National Park met de camper

Praktische informatie over El Monte RV

We kunnen je uren vertellen over hoe mooi de campers van El Monte RV zijn. Maar het is ook mogelijk om zelf alvast kennis te nemen van alle gedetailleerde informatie over de El Montre RV campers. Alle campertypes, huurinformatie en overige tips van El Monte vind je hier

Toeren over de Icefields Parkway met El Monte RV

Tips en uitleg campers in Amerika

Handige tips over campers en het reizen per camper in Amerika? Nuttige info, belangrijke feitjes. We leggen het allemaal tot in detail aan je uit. Lees hier alle handige en soms noodzakelijke informatie over het reizen per campers in Amerika