• ivanaf113,-
  Excursie in Wrangell St Elias National Park - Alaska

  Half-Day Root Glacier Hike Tour + Kennicott Tour

  Ontdek het beste van Kennicot met deze full day combinatie tour. Eerst geniet u van een spectaculaire hike van een halve dag op Root Glacier. Na circa 6 uur wandelen gaat u terug naar Kennicott waarna u na een korte break een leuke tour maakt naar de oude mijnen van Kennicott. Deze dagvullende tour is dus een super leuke excursie om meer te weten te komen over Kennicott. Je maakt een circa 3,5 km lange trail die oorspronkelijk was aangelegd in de 1920’s. Onderweg stop je op bezienswaardige locaties zodat de gids er interessante dingen over kan vertellen. Daarnaast geniet je direct ook van adembenemende uitzichten op Kennicott Glacier en bergpieken. Na een korte uitleg ga je wandelen op de Root Glacier, een bijzondere ervaring! Je krijgt spikes onder je wandelschoenen zodat je niet snel zult uitglijden en goed grip hebt op het ijs. Diepblauwe kleuren, kabbelende gletsjer beekjes, je ziet het allemaal! Tijdens deze spannende wandeling krijg je een lunch aangeboden, en niet zomaar een lunch want het uizicht is prachtig! Eenmaal terug gekomen in Kennicott ga je de andere kant van dit gebied verkennen. Namelijk het mijnverleden van Kenniccott. Via een circa 2 uur durende tour bezoek je oude mijnen en historische stadjes. Seizoen: 23 mei t/m 13 september (behalve 4 juli)Vertrektijd: circa 09:00 uurDuur: circa 7 uur (waarvan circa 5 uur hiken)

 • Yosemite NP in California
  ivanaf128,-
  Excursie in Yosemite National Park - California

  Yosemite Valley & Glacier Point Tour - Yosemite CA

  Tijdens deze tocht breng je een bezoek aan Yosemite NP. Er zal onderweg regelmatig gestopt worden voor een korte wandeling naar de rotsformaties, uitzichtpunten en watervallen. Half Dome, El Capitan zullen onder andere bezocht worden ook de prachtige Yosemite Falls worden tijdens deze tocht bezocht! De tour is inclusief een lunch. Vertrektijden: dagelijks om 08.30 uur Vertrekdata: 5 mei tot en met 31 oktoberDuur: hele dagBijzonderheden: Let op: je dient voor deze excursie wel 2 nachten te verblijven rondom El Portal/Sonora/Mariposa (Yosemite National Park), zodat je een volledige dag hebt, om deze dagexcursie te kunnen maken.

 • Tioga Pass in California
  ivanaf88,-
  Excursie in Yosemite National Park - California

  Yosemite Ziplining

  Een te gekke excursie voor het gele gezin is ziplinen in Mariposa. Het parcours gaat over 7 trajecten. Onder leiding van 2 ervaren ‘zipliners’ worden alle trajecten afgelegd. Er wordt niet geklommen naar hoge hoogtes zoals bij veel banen wel het geval is. Je word namelijk met een mini jeep naar de hoger gelegen trajecten gereden. Tijdens het ziplinen geniet je van de prachtige uitzichten en het landschap. Vertrektijden: dagelijks 10.30 Duur: circa 2 uurBijzonderheden: de minimum leeftijd voor deze excursie is 8 jaar. Alle deelnemers dienen minimaal 32 kilo en mogen maximaal 114 kilo wegen.

 • Fietsen in Zion NP
  ivanaf26,-
  Excursie in Zion National Park - Utah

  Fietsen in Zion NP (halve dag)

  Ontdek Zion NP op de fiets! Dit prachtige park is uitermate geschikt om op de fiets te ontdekken en de grote drukte van het park te ontwijken. Fiets bijvoorbeeld over de Pa'rus Trail langs de Virgin River. Aan het einde van de Pa'rus Trail kan je de hoofdweg op waar alleen de shuttle bussen rijden, auto's mogen hier niet komen. Vervolg deze weg en je komt uit bij de Temple of Sinawava. Ben je moe na deze prachtige fietstocht? De fietsen kunnen mee in de (gratis) shuttlebus richting het Visitors Center. De fietsen heb je maximaal 4 uur tot je beschikking.

 • Fietsen in Zion NP
  ivanaf35,-
  Excursie in Zion National Park - Utah

  Fietsen in Zion NP (hele dag)

  Ontdek Zion NP op de fiets! Dit prachtige park is uitermate geschikt om op de fiets te ontdekken en de grote drukte van het park te ontwijken. Fiets bijvoorbeeld over de Pa'rus Trail langs de Virgin River. Aan het einde van de Pa'rus Trail kan je de hoofdweg op waar alleen de shuttle bussen rijden, auto's mogen hier niet komen. Vervolg deze weg en je komt uit bij de Temple of Sinawava. Ben je moe na deze prachtige fietstocht? De fietsen kunnen mee in de (gratis) shuttlebus richting het Visitors Center.