Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Abisko Aurora Sky Station

Abisko - Norrbotten

Het Aurora Sky Station ligt in Abisko National Park ligt op ongeveer 900 meter boven zeeniveau op de berg Nuolja. Het begint met een prachtige rit met de stoeltjeslift naar Aurora Sky Station. Geniet in het donker van het stille Abisko National Park. Je ogen zullen geleidelijk wennen aan de volledig donkere lucht en al snel zul je meer sterren zien dan ooit tevoren. Vergeet niet deel te nemen aan een van de rondleidingen die 's nachts plaatsvinden. Bij jouw ticket zijn alle diensten bij het Aurora Sky Station inclusief: retourticket met de stoeltjeslift, aurora watchers overall, aurora-tentoonstelling en een begeleide aurora-tour

Let wel op, Aurora Sky Station kan op korte termijn worden gesloten vanwege arctische weersomstandigheden (harde wind, extreem koude temperaturen en sneeuwstormen)

Dagelijks vertrek: 18 november 2023 tot 19 maart 2024
Vertrektijd: 21:00- 01: 00 uur

Upgrade:
Je bezoek aan Sky Station kun je uitbreiden met een luxe viergangendiner op basis van de allerbeste lokale producten, twee exclusieve rondleidingen en de hele avond gratis warme dranken (toeslag vanaf +€145,- p.p.)

Dagelijks vertrek: 19 november tot 20 maart 2024
Vertrektijd: 18:00 - 21:00 uur (diner geserveerd van 19:00 tot 21:00 uur)

Reizen met deze excursie