Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Antelope Canyon Kayak tour + hike

Page - Arizona

Antelope Canyon Kayak Tour

Antelope Canyon, gelegen in het hart van het adembenemende Amerikaanse zuidwesten, staat bekend om zijn verbazingwekkende rotsformaties en kleurrijke zandstenen muren. Terwijl de meeste bezoekers zich beperken tot het bewonderen van dit natuurlijke wonder vanaf de grond, biedt een Antelope Canyon kayaktocht en wandeling een onvergetelijke manier om deze magische plek te ervaren.

Kayakavontuur door de Canyon

De Antelope Canyon kayaktocht begint met een rustige peddeltocht over het serene water van Lake Powell, dat wordt omringd door indrukwekkende rotsformaties. Je wordt omringd door de ongerepte schoonheid van de Glen Canyon terwijl je dieper het gebied verkent. Deze ontspannende kayaktocht geeft je de kans om te genieten van de rust en stilte van dit afgelegen stukje natuur.

Betoverende Wandeling door de Canyon

Na de kayaktocht begint het volgende deel van het avontuur: de wandeling door Antelope Canyon zelf. Je zult versteld staan van de smalle gangen, de weelderige lichtinval en de prachtige kleurschakeringen die worden gecreëerd door de zonnestralen die door de openingen in de rotsen schijnen. Je gids zal je begeleiden door de kronkelende paden van de canyon en je vertellen over de geologie, geschiedenis en folklore die aan deze mystieke plek verbonden zijn.

Fotografieparadijs

Antelope Canyon staat wereldwijd bekend als een paradijs voor fotografen vanwege de unieke lichteffecten die hier worden gecreëerd. Tijdens je wandeling krijg je talloze kansen om adembenemende foto's te maken van de verbazingwekkende rotsformaties en de betoverende lichtspelletjes. Het is een droom die uitkomt voor zowel professionele fotografen als liefhebbers van fotograferen.