Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Buggy Safari Tour

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Met de buggy safari ontdek je het landschap en de natuur van IJsland en de omgeving van Reykjavik. Vanaf het basiskamp ga je langs de prachtige variatie die je van de natuur kan zien in IJsland. Door middel van de buggy wordt je route nog een stukje avontuurlijker. Door de beklimming van de berg Reykjavik Peak wordt je beloond op een prachtig panoramisch uitzicht op de Hengill bergketen. Daarnaast krijg je ook de mooiste uitzichten op de Bláfjöll bergketen of de iconische Esja berg.

Minimale leeftijd: 6 jaar – waarbij de bestuurder 17 jaar of ouder moet zijn en moet beschikken over een geldig rijbewijs.

Duur: circa 1 uur in de buggy – 2,5 uur in totaal met de transferservice.

Transfer: de tour is inclusief transferservice van en naar Reykjavik. Dat kan vanuit het hotel of bij een dichtbijgelegen bus stop. Zie www.busstop.is welke stop het dichtstbijzijnde is voor jou. Als je op eigen gelegenheid naar het meeting point wilt gaan, is het belangrijk om dit aan ons door te geven. Het meeting point ligt op 15 minuten rijden van Reykjavik.

Periode: hele jaar

Inclusief: uitrusting (overal, helm, skimasker en handschoenen) en Engelstalige gids.

Prijs: de prijzen zijn per persoon. Je kunt de buggy delen met maximaal twee personen of je kunt hem alleen besturen. Houdt er dan wel rekening mee dat er een single-rider toeslag bovenop komt. Deze toeslag is bij deze excursie ongeveer €53.

Reizen met deze excursie