Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Golden Circle & ATV Adventure

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Deze excursie brengt je langs alle hoogtepunten die IJsland te bieden heeft. Zo breng je een bezoekje aan Gullfoss, een van de meest spectaculaire watervallen in Ijsland. Bovendien ga je naar Geysir, een geothermisch gebied waar iedere 4-8 minuten de geiser Strokkur een grote hoeveelheid water omhoog schiet. Tot slot wordt het Þingvellir National Park bezocht, waar de Euraziatische en Amerikaanse tektonische platen enkele centimeters per jaar uit elkaar schuiven. Al met al een fantastische dag die je de rest van je leven zal bijblijven.

Deze tour wordt gecombineerd met een onvergetelijke rit op de quad. De quad is de beste manier om de ruige landschappen van IJsland te ontdekken. Je hoeft geen ervaring met quad rijden te hebben, aangezien de quads makkelijk te besturen zijn. Toch worden je rij-skills op de proef gesteld tijdens een 1-uur durende rit naar de bergtop van Hafrafell. Hier vindt je een adembenemend uitzicht over het prachtige landschap.

Seizoen: hele jaar
Vertrek: dagelijks om 09:30 uur
Duur: circa 10 uur
Taal: Engels

Bijzonderheden: prijzen zijn inclusief ophaal- en brengservice vanaf het dichtstbijzijnde toegewezen bushalte. Deze excursie start vanuit Reykjavik, geldig rijbewijs verplicht, beschermende kleding en veiligheidsuitrusting inbegrepen.

Reizen met deze excursie