Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Premium Puffin Watching Reykjavik

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Een avontuurlijke route om de papegaaiduikers te spotten? Dan is de Premium Puffin Watching Reykjavik zeker wat voor jou! Deze excursie wordt uitgevoerd met een RIB boot – een rubberen boot met een stevige romp. Deze boten zijn speciaal ontworpen om dichterbij bepaalde punten te komen dan klassieke boten. Hierdoor kan je dus van zeer dichtbij de vogelsoort bekijken. Het eiland betreden is helaas niet mogelijk, dus dit is een perfecte optie om de mooiste plaatjes te schieten. Doordat de motoren van de boot uitgaan, kan je vogels horen en de rust van de natuur om je heen goed in je opnemen.

Boottype: RIB Boot, geschikt voor 12 personen.

Minimale leeftijd: 10 jaar (of in ieder geval een lengte van 145 cm)

Duur: circa 1 uur. Je dient je 15 minuten voor vertrek te melden bij de Elding Office in Old Harbour Ægisgarður 5c, 101 Reykjavík, IS.

Periode: 1 mei – 20 augustus

Inclusief: warme overal, dekens, Engelstalige gids, gratis WiFi aan boord, toegang tot de Wildlife tentoonstelling en verwarmde salon.

Belangrijk: deze excursie is wat ruig, waardoor het wordt afgeraden voor seniore (65+), zwangere vrouwen en reizigers met een geschiedenis van hart- en rugproblemen. De overal moet ook gedragen worden en gaat maar tot maximaal maat 3XL.

Reizen met deze excursie