Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Sea Otter Viewing and Whale Watching Tour

Port Hardy - British Columbia

Breng de dag door met het verkennen van de natuur vanaf het water. Je bezoekt eilanden in het noorden van Vancouver Island en gaat op zoek naar zeeotters, bultruggen, orka's, bruinvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, Amerikaanse zeearenden en een groot aantal zeevogels. Omringd door de zee en het bos, maak jij contact met de adembenemende schoonheid van de natuurlijke wereld.

Deze kenmerkende tour van 5 ½ tot 6 uur toont de ongeëvenaarde wateren van de Kwakwakaʼwakw First Nations. De speciale boten kunnen snel door het gebied varen waardoor je een groot deel van het gebied zal ontdekken, meer kans om zoveel mogelijk dieren in het wild te zien. De RHIB boten hebben speciale stoelen op een hydraulisch platform wat de schokken van de golven dempt. Zodat jij extra comfortabel kunt genieten van deze tour. Je ziet misschien niet alle bovengenoemde dieren op elke reis, maar de gidsen zijn goed bekend met de lokale wateren en de beste plekken om dieren in het wild te zien. 

Periode: 1 Juni t/m 1 oktober
Vertrek: dagelijks om 10:00 uur
Duur: circa 5,5 a 6 uur
Bijzonderheden: Je mag niet deelnemen aan deze excursie wanneer je in verwachting bent of nek/rug klachten hebt. Minimale leeftijd is 8 jaar. 

Reizen met deze excursie