Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Secrets of the Statue of Liberty & Ellis Island Guided Walking Tour

Battery Park - New York

Het Vrijheidsbeeld en Ellis Island spreken tot de verbeelding van duizenden bezoekers aan New York vanwege hun betekenis als symbolen van Amerikaanse vrijheid en kansen. Ontdek de geheimen van de oorsprong, het ontwerp en de bouw van deze iconische Amerikaanse bestemmingen. Luister naar de verhalen van immigranten die na een gevaarlijke en onzekere reis hun weg vonden via Ellis Island. Geniet van het prachtige en panoramische uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de haven van New York voordat je uitstapt bij Liberty Island. Eenmaal op Liberty Island kun je genieten van een prachtig uitzicht op NYC. Sluit je tour af op Ellis Island.


Hoogtepunten van de tour

  • Ontdek de geheimen van twee van de meest iconische plaatsen in New York - het Vrijheidsbeeld en Ellis Island.
  • Geniet van het prachtige en panoramische uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van Lower Manhattan.
  • Leer over de moeilijkheden van immigranten die in Amerika arriveerden, waaronder de schrijnende gezondheidstests en screenings die op Ellis Island werden ondergaan.
  • Maak prachtige foto's van het Vrijheidsbeeld en bezoek het Liberty State Park Museum om de geheimen achter de bouw van het standbeeld te leren kennen.
  • Bezoek het National Immigration Museum en bekijk artefacten en tentoonstellingen over de komst van immigranten.
  • Deze tour naar het Vrijheidsbeeld is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vertrekdagen: Woensdag & Zaterdag
Duur: 4 uur
Vertrektijd: 8:30

Reizen met deze excursie