Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Ski pas Park City

Park City - Utah

Park City skigebied

Park City Ski Resort is een wereldberoemd skigebied in de Verenigde Staten, gelegen in de staat Utah, op ongeveer 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Salt Lake City. Het is een van de grootste en meest populaire skigebieden in Noord-Amerika en trekt elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Een van de opvallende kenmerken van Park City is de poedersneeuw van uitstekende kwaliteit. Door de nabijheid van het Great Salt Lake en het feit dat de bergen regelmatig worden gezegend met verse sneeuw, kunnen wintersporters genieten van de beroemde "Utah powder". Dit maakt het skigebied bijzonder aantrekkelijk voor diegenen die van off-piste skiën en snowboarden houden.

Het skigebied beschikt ook over moderne voorzieningen en een uitstekende infrastructuur om het skiën zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn tal van skiliften en gondels die bezoekers naar de top van de bergen brengen, waardoor lange wachttijden worden voorkomen en je meer tijd op de pistes kunt doorbrengen.

  • Ski op het beroemde Utah Powder
  • Meer dan 300 pistes
  • 38 verschillende liften
  • Zes natuurlijke halfpipes
  • Zeven verschillende funparken 

Skipas

Deze zes daagse skipas geeft je toegang tot het skigebied van Park City. Wintersport in Park City staat voor poedersneeuw, veel tree skiing en perfect geprepareerde pistes. Park City ligt op ongeveer een half uurtje rijden van Salt Lake City en staat garant voor een perfecte wintersportvakantie. Door de nieuwe gondel die het skigebied van Park City met The Canyons verbindt is dit nu het grootste skigebied van de VS.

Deze skipas is 6 dagen geldig in een tijdsbestek van 10 dagen, je kunt dus eventueel 4 rustdagen in plannen. 

Reizen met deze excursie