Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Treehotel - Fat bike tour

Harads - Norrbotten

De ‘Fat Bike’ is een soort mountainbike met hele dikke banden en een licht frame. Door deze dikke banden is het mogelijk om op onstabiel terrein te rijden. Denk aan rijden door de bossen, over het strand of door de modder. Je kunt dus op plekjes komen waar je met de ‘gewone’ mountainbike niet kan komen. Je hebt een keuze uit een halve dag of een volle dag tour.

Na een transfer van 5 minuten start je met deze tocht. Je rijdt door de dennenbossen, vergeet niet om deze heerlijke geur ook goed op te snuiven, en over de zanderige oevers van de rivier. Als je geluk hebt zie je tijdens deze toch ook rendieren of elanden. Langs de rivier staan ook de typisch Zweedse rode vissershuisjes. Halverwege is er een stop om weer energie op te laden d.m.v. een drankje en een muffin. Wanneer je voor de volle dag kiest ga je dieper de bossen in en wordt er onderweg gestopt voor een lunch.

Halve dag tour/2.5 uur
Dag tour/5 uur *

Periode: Mei – Oktober
Aantal deelnemers: Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen. Grotere groepen op aanvraag.
Maximaal gewicht: 100kg
Lengte: minimaal 1.50m en maximaal 1.95m
Inclusief: gids, helm, fatbike, koffie/thee met snack (korte tocht) of koffie/thee met lunch (lange tocht) en korte transfer met de auto

*Voor de dag tour geldt een toeslag van € 168,- p.p.

Reizen met deze excursie