Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Twin Peaks ATV Tour

Reykjavik - Hoofdstedelijke regio

Voor een onvergetelijke off-road ervaring, is de Twin Peaks ATV Tour een absolute must! Met een quad (ATV) verken je de prachtige natuur van IJsland vanuit een uniek perspectief. In tegenstelling tot de Reykjavik Peak ATV Tour, die slechts één uur duurt en één berg beklimt, ga je met deze tour een stap verder en beklim je twee bergen. Gedurende twee uur rijd je door de meest adembenemende omgevingen en geniet je van panoramische uitzichten die de IJslandse natuur te bieden heeft.

Ervaren gidsen leiden je niet alleen over geasfalteerde wegen, maar ook over grindpaden, rotsachtige paden en steile hellingen. Onderweg kom je prachtige bezienswaardigheden tegen, waaronder de majestueuze gletsjer Snæfellsjökull, het schiereiland Reykjanes en de bruisende hoofdstad Reykjavik. Deze ATV-tour wordt helemaal compleet gemaakt door de gemakkelijke besturing van de quads, waardoor je volop kunt genieten van de schitterende omgeving.

Minimale leeftijd: 6 jaar – waarbij de bestuurder 17 jaar of ouder moet zijn en moet beschikken over een geldig rijbewijs.

Duur: circa 2 uur op de quad – 3,5 uur in totaal met de transferservice.

Transfer: de tour is inclusief transferservice van en naar Reykjavik. Dat kan vanuit het hotel of bij een dichtbijgelegen bus stop. Zie www.busstop.is welke stop het dichtstbijzijnde is voor jou. Als je op eigen gelegenheid naar het meeting point wilt gaan, is het belangrijk om dit aan ons door te geven. Het meeting point ligt op 15 minuten rijden van Reykjavik.

Periode: hele jaar

Inclusief: uitrusting (overal, helm, skimasker en handschoenen) en Engelstalige gids.

Prijs: de prijzen zijn per persoon. Je kunt de quad delen met maximaal twee personen of je kunt hem alleen besturen. Houdt er dan wel rekening mee dat er een single-rider toeslag bovenop komt. Deze toeslag is bij deze excursie ongeveer €60.

Reizen met deze excursie