Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Viking Planet

Oslo - Oslo

Duik in de wereld van de Noormannen en beleef een onvergetelijk avontuur bij  The Viking Planet in Oslo, het eerste digitale Vikingmuseum ter wereld! Hier komen geschiedenis en technologie samen om je mee te nemen op een interactieve reis door de tijd van de Vikingen, midden in het hart van de Noorse hoofdstad.

Zet een virtual reality-bril op en stap in een virtuele Vikingwereld. Beleef meeslepende 360° films waarin je zij aan zij met Noorse krijgers vecht, door Vikingdorpen wandelt, en de indrukwekkende schepen van dichtbij bewondert.

Ontdek de rijke cultuur en tradities van de Vikingen met interactieve
displays. Verken de kunst van het runenschrijven, luister naar oude Noorse mythes, en leer over het dagelijkse leven van deze iconische zeevaarders.

Ontmoet historische personages in digitale vorm. Bekijk hoe Vikingen hun wapens smeedden, aan boord van hun schepen gingen, en op zoek gingen naar nieuwe werelden.

Ervaar de spanning van een Vikinggevecht in onze baanbrekende film waarin je middenin de actie staat. Voel de adrenaline terwijl de strijders de vijand tegemoet treden, met verbluffende special effects die je hart sneller doen kloppen.

The Viking Planet is een perfecte bestemming voor zowel
gezinnen als geschiedenisliefhebbers. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de meeslepende VR-ervaringen en interactieve tentoonstellingen, terwijl volwassenen genieten van de rijke historische verhalen en diepgaande informatie.

Reizen met deze excursie