Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Whalewatch Boston

Boston - Massachusetts

Geniet van toegang tot twee topervaringen in Boston, het New England Aquarium en een New England Aquarium Whale Watch Cruise, vertrekkend vanuit de haven van Boston. Tijdens je bezoek aan het beroemde aquarium van Boston leer je over het zeeleven in New England. Bewonder meer dan 1000 spectaculaire vissen in het gigantische oceaantank van het aquarium, met een vier verdiepingen tellend Caribisch koraalrif.

Bovendien krijg je de kans om het zeeleven in het wild te ervaren tijdens je onvergetelijke walviskijkervaring, waar je een rijke voedselgrond voor walvissen, dolfijnen, zeevogels en ander zeeleven zult bezoeken. Je hebt een goede kans om verschillende soorten grote walvissen te zien, waaronder bultruggen, vinvissen en dwergvinvissen, en Noordkapers. Deze combinatieticket is een uitstekende manier voor het hele gezin om alles te leren over het diverse zeeleven van New England op een spannende en interactieve manier.

Vertrektijden: om 10.00 uur en 12.00 uur dagelijks. Andere tijden ook mogelijk maar afhankelijk van datum.
Duur: circa 3,5 uur *
Belangrijk: de prijs op de website is een vanaf prijs en is afhankelijk van het seizoen. 

*De locatie van de walvissen kan meer reistijd vergen, waardoor de reis langer dan drie uur duurt. Houd rekening met extra tijd in je planning.  De gemiddelde reistijd is tussen de 3,5 en 4 uur.

Reizen met deze excursie