Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Groepsreizen in West Canada

Ontdek kleinschalige groepsreizen in Canada met Doets Reizen! Bij ons geen drukte in touringcars of vermoeiende dagen in overvolle, Engelstalige reisgezelschappen. Kies voor een reis op maat, met Nederlandstalige gids/chauffeur, 4-sterren accommodaties, luchthaventransfers, en inclusieve toegangskaarten voor parken en excursies. Boek nu voor een unieke groepservaring!

Bekijk onze groepsreizen in West Canada

Kleinschalig

Doets Reizen biedt unieke groepsreizen naar West Canada, waarbij we bewust kiezen voor kleine groepjes van maximaal 10 personen. Deze beperkte groepsgrootte zorgt voor een ongeëvenaarde persoonlijke aandacht en biedt een uitzonderlijke flexibiliteit tijdens je reis. Samen met je medereizigers kun je 's avonds zelf je activiteiten en bestemmingen kiezen, waardoor je ultieme vrijheid ervaart in het verkennen van dit prachtige gebied. Ontdek West Canada met Doets Reizen en geniet van de intieme en aanpasbare reiservaring die we bieden.

Blue River - Mud Lake - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Nederlandstalige begeleiding

Onze reisbegeleiding is volledig Nederlandstalig en heeft diepgaande expertise in Canada, waar zij al jarenlang wonen en werken. Hun uitgebreide ervaring maakt hen de ideale gidsen voor jouw reis. Een van de opvallende kenmerken van onze reisleiders is hun gepassioneerde aandacht voor de prachtige natuurlijke omgeving, en hun vermogen om deze kennis met jou te delen. Boek bij ons voor een onvergetelijke reiservaring met deskundige, Nederlandstalige begeleiding in Canada.

Moraine Lake -Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Perfect accommodaties

Ervaar het land in stijl met onze sfeervolle accommodaties op toplocaties. Onze zorgvuldig geselecteerde verblijfplaatsen verbeteren jouw reiservaring aanzienlijk. Onze accommodaties, doordrenkt van sfeer en van verrassend hoge kwaliteit, voldoen aan de verwachtingen die je van Doets Reizen mag koesteren. Boek nu en geniet van een onvergetelijke reis, omringd door uitmuntende accommodaties op de mooiste plekken.

Athabasca Glacier - Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Het vervoer

Onze reiservaringen zijn speciaal ontworpen voor Nederlandstalige avonturiers die comfort en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel dragen. Onze vervoerskeuze is een kleine bus met een ruime capaciteit van maximaal 15 passagiers. Echter, om jouw comfort te waarborgen, beperken wij het aantal deelnemers tot slechts 10 personen per reis. Hiermee garanderen wij dat je altijd kunt genieten van voldoende ruimte en gemak.

Blue River - Mud Lake - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte groepsreizen in West Canada

Logo Doets Reizen

Groepsreizen in West Canada