De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Groepsreizen in West Canada

Kleinschalige groepreizen in Canada? Bij Doets Reizen weet je dat je goed zit! Wij bieden drie unieke groepsreizen aan naar West Canada. Bijzonder aan deze Canada groepsreizen is dat jij als deelnemer centraal staat. Je reist in een klein reisgezelschap, in een comfortabele luxe bus, geniet van korte reisafstanden en een flexibel dagprogramma met ruimte voor eigen inbreng. Je beschikt over een Nederlandse gids/chauffeur, overnacht in overwegend 4-sterren accommodaties, transfers van/naar luchthavens zijn bij de reissom inbegrepen, alle toegangskaarten voor Nationale Parken, Musea en (soms zeer spectaculaire) excursies zijn bij de prijs inbegrepen! Kortom, de Doets Reizen kwaliteit maar dan in groepsverband!

Bekijk onze groepsreizen in West Canada

Kleinschalig

De groepsreizen naar West Canada zijn in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Hierdoor is persoonlijke aandacht gegarandeerd en is er een grote mate van flexibiliteit. Je reist gezamenlijk in een kleine groep en kunt in de avond zelf bepalen wat je doet en waar je heen gaat.

Blue River - Mud Lake - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Nederlandstalige begeleiding

De reisbegeleiding is Nederlandstalig. Onze gids woont in Canada en heeft jarenlange ervaring. Aandacht voor natuur en het delen van kennis is een groot pluspunt van deze reisleiding.

Moraine Lake -Banff National Park - Alberta - Canada - Doets Reizen

Perfect accommodaties

Sfeervolle accommodaties op de beste locaties. Hierdoor beleef je het land nog beter. De accommodaties zijn sfeervol en verrassend goed en passen bij de kwaliteit die jij van Doets Reizen verwacht.

Athabasca Glacier - Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Het vervoer

Wij richten ons op Nederlandstalige deelnemers die naast een stukje avontuur ook comfort weten te waarderen. Wij reizen per kleine bus met een capaciteit van maximaal 15 passagiers. Toch kiezen wij voor maximaal 10 deelnemers per reis zodat je altijd riant en comfortabel kunt zitten. Je vindt bij ons geen grote touringcars met haastige verplichte stops en geen massale (Engelstalige) reisgezelschappen inclusief lange vermoeiende dagen.

Blue River - Mud Lake - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte groepsreizen in West Canada

Logo Doets Reizen

Groepsreizen in West Canada