De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotelrondreis Noorwegen

Noorwegen is onder de Nederlandse toeristen misschien nog niet zo’n groot begrip als vakantieland. Echter kunnen wij je absoluut aanraden om een prachtige rondreis door dit fantastische land te maken. Noorwegen staat bekend om zijn prachtige natuur met ruige kusten, bergachtig gebied en natuurlijk de fjorden. De steden in Noorwegen zullen je echter ook verbazen. Het is dan ook niet gek dat dit een land is waar jaarlijks veel internationale toeristen naar af reizen.

Ontdek de leukste plekken in Noorwegen

Dat Noorwegen alom bekend staat om de prachtige natuur is natuurlijk geen verrassing. Met de immense fjorden, bergen en ruige kusten heeft Noorwegen dan ook aan natuurliefhebbers van alles te bieden. Noorwegen beschikt zelfs over zoveel natuur dat het niet haalbaar is om alles in een keer te ontdekken. Doets Reizen helpt je graag bij bepalen welke van deze highlights het beste in jouw reis passen en ook aansluiten op jouw wensen. Naast de prachtige natuur beschikt Noorwegen ook over steden die je verbaasd zullen doen staan van de gezelligheid en historische gebouwen. 

Jotunheimen National Park - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits to Visit Jotunheimen

Doets Deep Desires in Noorwegen

Wil jij intens genieten van een hotelrondreis in Noorwegen ga dan voor een van de Doets Deep Desires reizen. Dit is een nieuwe manier van reizen waarbij wij van Doets Reizen ervoor zorgen dat jij optimaal geniet van de natuur, cultuur en al het andere wat Noorwegen te bieden heeft. Zo verblijf jij langer op een prachtige locatie in een van de bijzondere lodges of cabins en kun jij zo alles in de omgeving op een rustig tempo ontdekken. 

Oppland - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Slapen op de hotspots

Natuurlijk wil jij tijdens je reis verblijven op de mooiste en meest unieke locaties. Hiervoor ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres. Wij hebben de leukste en mooiste accommodaties voor je geselecteerd. Zo kan jij verblijven in een prachtig hotel gelegen midden in een van de mooiste fjorden van Noorwegen of kom je volledig tot rust in een prachtige cabin gelegen op de ruige rotsen van Manshausen Island. Dit alles en veel meer is mogelijk in Noorwegen. Vraag bij onze reisspecialisten naar de mogelijkheden en zij nemen graag alle mogelijkheden met u rustig door. 

Vervoer in Noorwegen

In Noorwegen is het reizen met eigen vervoer zeer gemakkelijk, de wegen zijn goed onderhouden en makkelijk begaanbaar. Het is in Noorwegen echter ook aan te raden om niet alle delen met de eigen auto of huurauto af te leggen. Zo is de treinreis tussen Oslo en Bergen een van de mooiste treinreizen van heel Scandinavië en absoluut de moeite waard. Daarnaast is dit ook een zeer relaxte manier van reizen waarbij jij geniet van alle prachtige uitzichten terwijl je lekker achterover zit in een van de comfortabele stoelen in de trein. 

De mooiste accommodaties in Noorwegen

Wij van Doets Reizen hebben vele mooie accommodaties geselecteerd voor onze hotel rondreizen. Echter natuurlijk hebben wij enkele favorieten die zo mooi of uniek zijn dat ze eigenlijk in de rondreis opgenomen moeten worden voor een optimale beleving. Wij hebben dan ook onze top 3 voor de hotels in Noorwegen samengesteld:

1.       Manshausen Resort

2.       Grande Fjord Hotel

3.       Sommarøy Arctic Hotel

Uitgelichte reizen