Vraag

Waaruit bestaan de reisbescheiden?

Antwoord:

De reisbescheiden van Doets Reizen zijn meer dan compleet. Je krijgt van ons een e-mail wanneer de reisdocumenten klaar staan in je Mijn Doets Reizen account. Deze bestaan uit je reisschema, accommodatie en excursie informatie, bestemmingsinformatie, tips voor onderweg, routebeschrijvingen, vouchers en extra informatie met wat handig is om te weten.  

Een uniek reisbescheiden platform: 100% op maat afgestemd. 

Tijdens je reis toegang tot jouw reisinformatie en vouchers? Vooraf reisroutes aanvullen met bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken zodat je een haalbare reisplanning kunt maken voorafgaande aan jouw reis? Handige informatie om je reis zorgvuldig voor te bereiden? Het kan allemaal met de onlangs gelanceerde en het vernieuwde Mijn Doets Reizen reisplatform. Exclusief voor klanten van Doets Reizen. 

Dankzij de vooruitstrevende techniek is deze ‘Mijn Doets Reizen omgeving’ ook zonder internet te gebruiken door reizigers die een reis hebben geboekt bij Doets Reizen. Zo kan een reiziger bijvoorbeeld in het vliegtuig of onderweg zijn of haar volledige reisgegevens, dag-tot-dagprogramma en vlucht- en accommodatie informatie inzien. 

Ook hebben wij het Reisbescheiden Platform in de Mijn Doets Reizen omgeving voorzien van een innovatieve functionaliteit die suggesties over bezienswaardigheden en hotspots geeft. Via de app kun je deze suggesties met één druk op de knop toevoegen aan je persoonlijke reisprogramma. Dit programma kan dan uitgangspunt vormen van jouw reis. Let op, het Mijn Doets Reizen account is geen vervanging voor een navigatiesysteem. 

Voordelen van dit reisbescheiden platform: Personalisatie het Very VIP gevoel.

Klanten van Doets Reizen kunnen de applicatie zowel op hun desktop, tablet als mobiel gebruiken. De 'web-app' is zoals gezegd offline te gebruiken, wel zo handig als je tijdens de reis op een locatie bent waar geen of slecht internet is. Het Mijn Doets Reizen reisbescheiden platform is niet te downloaden in appstores en enkel toegankelijk jouw eigen inlogportal van Doets Reizen. Bij het doorvoeren van verbeteringen en updates zijn deze direct beschikbaar voor jou als gebruiker. Zo hoef jij als reiziger en gebruiker niet steeds een nieuwe app versie te downloaden en ben je altijd op de hoogte!  

Kortom, we zijn enorm verheugd om voorop te lopen in personalisatie en ook tijdens jouw reis het Very VIP! gevoel te kunnen garanderen. 


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.