De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Manshausen - Leinesfjorden

Manshousen is een wereld op zich, gelegen in het midden van de Straat van Grøtøya en op slechts 500 meter van het kleine dorpje Nordskot. Voorheen was Manshousen een belangrijk onderdeel van de oude handelspost. Vis is nog steeds belangrijk, maar kajakken, duiken, fietsen, klimmen en wandelen zijn de meest populaire activiteiten.

De zee kajuiten

Manshausen beschikt over 7 zee kajuiten die een prachtig uitzicht geven over de zee en de bergen. De kajuit beschikt over twee aparte slaapkamers en alle hutten hebben een speciaal ontworpen badkamer en keuken in corian. De kajuit heeft grote glazen ramen hierdoor geniet je optimaal van het prachtige uitzicht. Het ontbijt wordt geserveerd in het hoofdgebouw en is inbegrepen tijden je verblijf. In het hoofdgebouw kan je ook terecht voor een lunch of diner. 

Activiteiten

Het is mogelijk om bij Manshausen verschillende activiteiten te ondernemen zoals Kajakken op het meer, Vissen op de favoriete vis Heilbot, duiken of het maken van een prachtige wandeltocht in de omgeving. Op de accommodatie zelf is er een Hottub waarin je lekker kan opwarmen en ontspannen. 

Adres

8283 Leinesfjord, Noorwegen

Uitgelichte reizen