De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camper huren in Canada - Meridian RV

Meridian camper huren in Canada? Deze camperverhuurder in Canada bestaat al sinds 1967 en is daarmee een begrip te noemen. Meridian RV heeft een verhuurstation in de Canadese stad Vancouver, aan de westkust van British Columbia, De Nationale Parken van West-Canada zijn dus binnen 'handbereik'. Doets Reizen is de officiële Nederlandse partner van Meridian RV. De campers zijn niet ouder dan 3 jaar en bieden de mogelijkheid aan om vele extra's bij te boeken zoals GPS en zelfs fietsen.

Luxe campers van Meridian RV

De campers van Meridian RV zijn voorzien van alle gemakken en beschikken daarnaast over fijne luxe extra's zoals een zonnescherm, achteruitrijcamera en zelfs een tv. Meridian RV verhuurt klassieke Noord-Amerikaanse campermodellen varierend van 7 tot 10 meter. De C-Medium is geschikt voor maximaal 2 personen. De C-Large en de C-Xtra Large zijn populaire campersen beschikken over een slide-out wat zorgt voor extra leefruimte in de camper (tijdens stilstand te gebruiken). De A-Class is een luxe camperbus en telt maar liefst 2 slide-outs voor nog meer leefruimte. De A-Class noemen wij daarom vaak de filmsterrenbus. Alle campers zijn voorzien van een keuken en badkamer, kortom, een 'echt' huisje op wielen. 

Meridian RV - Canada - Doets Reizen

Vanuit Vancouver

Het aantal verhuurstations in Canada is klein, maar desalniettemin is Vancouver veruit de meest populaire start- en eindlocatie van een campervakantie door West-Canada. Dit is meteen een goede kans om bijvoorbeeld je reis te starten met 2 of 3 nachten in Vancouver. Even bijkomen van de vliegreis voordat je aan de campervakantie begint. Vancouver is een van de mooiste steden ter wereld. Waar je ook kijkt, je ziet imposante bergen, regenwouden en zelfs totempalen. Na je bezoek aan Vancouver haal je de camper op en start je roadtrip langs de mooiste Nationale Parken. 

Stanley Park - Vancouver - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Meridian camper huren in Canada?

Bekijk ons ruime reisaanbod aan campervakanties in Canada of neem contact op voor vrijblijvend advies. Wil je zelf een reis geheel op maat samenstellen en direct zien wat het kost? Ga dan zelf aan de slag met onze online Camper Maatwerktool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Meridian RV, C Class Medium