Over Doets Reizen

Wie zijn we?

Doets Reizen is een onafhankelijke reisorganisatie voor reizen naar Amerika, Canada, IJsland en China. Jan Doets was in 1981 grondlegger van Jan Doets Budget Tours en veranderde de naam niet veel later naar Jan Doets America Tours. Dochter Elske Doets nam in 2001 het stokje van hem over. Zij wist het familiebedrijf tot een nog hoger niveau te tillen en werd daarvoor in 2017 uitgeroepen tot Business Woman of the Year. In 2019 is de naam Jan Doets America Tours gewijzigd in Doets Reizen.

Camperreizen, rondreizen per huurauto, maatwerk- en golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen; Doets Reizen regelt het allemaal en overtreft verwachtingen. Want wie op vakantie gaat wil niets liever dan achterover leunen en zorgeloos kunnen genieten. Doets Reizen biedt je daarom alle gemak en comfort zodat je voor en tijdens je reis geen zorgen hebt. Wil je de invulling liever wat meer aan het toeval overlaten? Dat kan uiteraard ook. Al onze reizen zijn volledig naar jouw specifieke wensen aan te passen en samen te stellen. Juist dat maakt de Doets-reiservaring uniek.

De juiste beleving: altijd op de eerste rij!

Op reis met Doets Reizen beleef je de mooiste en interessantste plekken in de USA, Canada, IJsland en China. Als geen ander weten wij de weg in steden, natuurparken en rond de drukbezochte hot spots. En kennen wij in elk gebied en elke stad de bekende en nog onontdekte pareltjes, die je niet mag missen. Naast het regelen dat je reis vlekkeloos verloopt, zorgen wij voor “de juiste beleving”, ofwel, dat je vanuit de beste locatie op het beste moment met het beste vervoermiddel op de beste manier van alle hoogtepunten kunt genieten. Door deze extra zorg wordt je vakantie bij ons een onvergetelijke ervaring, waar je met je gezin, familie, vrienden of vriendinnen nog jaren over kunt napraten. Onze missie is prachtige herinneringen te creëren. 

Very VIP

Als klant van Doets Reizen ben jij Very Very Important.