Bosbranden Jasper Meer info

Camper huren in Canada - Owasco RV Rentals

Owasco RV is onze absolute aanrader voor een campervakantie in Oost-Canada. Dit familiebedrijf staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het bedrijf is opgezet in 1972 door de familie Verwey waarmee de familie Doets een nauwe vriendschappelijke relatie heeft. Door deze vriendschap bieden wij de scherpste huurtarieven en de hoogste kortingen aan. Owasco RV is een campermaatschappij in Oost Canada met een verhuurstation in Toronto. Je kunt kiezen uit talloze campertypes en veel luxe extraatjes. Bij Owasco RV werken ook Nederlandstalige medewerkers, die je graag alle details vertellen voordat je op pad gaat met de camper.

Een Owasco RV camper huren?

Owasco RV campers zijn luxe en voorzien van moderne snufjes. Niet alleen de kwaliteit is goed, ook de keuze uit het aantal verschillende campertypes is groot. De 20 feet Deluxe Van is geschikt voor twee personen, en makkelijk en zuinig in gebruik. Ook de traditionele campermodellen met een cabover (een extra slaapruimte boven de bestuurderscabine) zijn er in vele maten en soorten te huur. Qua lengte lopen de campers op tot wel 30 feet. Alle campersdetails kun je vinden in de Online Campertool. Selecteer Toronto als ophaal- en inlever locatie. Extra leefruimte in de camper is mogelijk door middel van een slide-out. Campers die met een slide-out functie zijn: The Black Bear C26, The Moose C28-C30 en The Grizzly A30-32 campers.

Owasco RV, C24' Deluxe Motorhome

Oost-Canada vanuit Toronto

Owasco RV heeft een modern verhuurstation nabij Toronto in Ontario, Oost-Canada. Vanuit deze metropool liggen de provincies Ontario en Quebec aan je voeten. Het leuke aan een reis door Oost-Canada is de diversiteit aan natuurparken en steden. Iedere stad, denk aan Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec City, hebben allemaal een uniek karakter. Natuurparken die je niet mag missen zijn Algonquin Provincial Park, Bruce Peninscula en Saquanay Fjorden. Ook de wereldberoemde Niagara Falls staan natuurlijk op het reisprogramma. Met een beetje geluk kom je in Oost-Canada een beer tegen of zie je beluga walvissen zwemmen in de St. Lawrence River. Klik hier als je meer wilt lezen over bezienswaardigheden in Oost Canada.

Hornblower Cruise - Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

Owasco camper huren in Canada?

Wil je meer weten over een campervakantie door Oost-Canada? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van ervaren reisspecialisten. Wil je zelf jouw reisplannen geheel op maat samenstellen en direct zien wat het kost? Ga dan zelf aan de slag met onze online campertool. Alle actuele kortingen, deals en overige belangrijke zaken zijn direct inbegrepen zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Owasco RV - Doets Reizen