Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Privé gids Japan

Een rondreis door Japan is voor velen een reis die op de bucketlist staat. De vele highlights die in dit fantastische land terug te vinden zijn zorgen voor een magische beleving. Het is dan ook niet raar dat veel mensen een reis naar Japan zouden willen maken. Omdat er zoveel moois te aanschouwen is en je niet alles kunt lezen of verstaan is het natuurlijk ook zeer prettig als er iemand mee reist die alles in goede banen kan leiden. Om deze reden zijn de reizen bij Doets Reizen altijd inclusief een privé gids.

Ontdek Japan met je eigen gids

Japan is een fantastisch land maar wel zijn eigen taal en eigenaardigheden. Om deze reden is er dan ook altijd bij de reizen naar Japan bij Doets Reizen een privé gids opgenomen. De taal is dusdanig anders dan Nederlands dat je je niet makkelijk verstaanbaar kunt maken en ook met Engels niet overal uit de voeten kunt. Door het reizen met een privé gids is zeer gemakkelijk om je in Japan tussen de verschillende highlights te verplaatsen en krijg je ook nog eens meer informatie over de plaatsen die je aandoet tijdens de reis. Dit aangezien de gids of een local of iemand is die al jaren in deze plaats woont. Het reizen met een privé gids is dan ook absoluut aan te raden in Japan.

Hiroshima - Japan - Doets Reizen

Bezoek alle hoogtepunten van Japan

Als je op reis bent door Japan wil je natuurlijk de hoogtepunten niet overslaan. Doordat je reist met een privé gids kun je dan ook een bezoek brengen aan de mooiste en leukste hoogtepunten. De gids zal ongetwijfeld veel op het programma hebben staan wij hij of zij je graag zou willen laten zien van de plaats of stad waar je op dat moment bent, maar het is omdat je reist met een privé gids ook heel makkelijk om zelf aan te geven wat je graag zou willen bezoeken. De gids zal dan zijn of haar uiterste best doen om dit in goede banen te leiden. Naast dat je reist met een privé gids zal er tijdens je verblijf in de grote steden ook een privé chauffeur tot je beschikking staan. Zo kun je makkelijk reizen tussen de verschillende hoogtepunten en hoef je niet zelf te rijden in een situatie waar de verkeerssituatie niet vergelijkbaar is met die in Nederland. 

Kyoto - Japan - Doets Reizen

Bijzondere momenten in Japan

Tijdens je reis ga je natuurlijk naar de meest bekende hoogtepunten zoals Mount Fuji, Tokio, of een van de vele tempels die in dit magische land te vinden zijn. Veel van deze hoogtepunten zijn natuurlijk ook zonder gids te bezoeken maar door het reizen met een privé gids zul je veel meer te weten komen over deze fantastische hoogtepunten. Dit doordat veel informatie vertaald kan worden van bijvoorbeeld informatie borden of omdat de gids verhalen uit de geschiedenis kan vertellen waardoor het meer levendiger wordt om bijvoorbeeld een tempel te bezoeken. Het is dan ook echt een toegevoegde waarde om Japan samen met een privé gids te ontdekken. 

Mount Fuji - Hakone - Japan - Doets Reizen

Complete rondreizen door Japan

Reizen naar Japan is misschien wel iets wat je maar een keer doet in je leven. Dit wil je dan ook graag in een keer goed doen. Wij van Doets Reizen hebben de meest complete reizen al voor jou samengesteld. In deze reizen hebben wij ervoor gezorgd dat het je tijdens de reis nergens aan zal ontbreken en je volledig verzorgd en dus ontzorgt op reis kunt gaan. Je verblijft in de mooiste hotels en hebt natuurlijk een privé gids en privé chauffeur ter beschikking in de grote steden. Je reist tussen de verschillende locaties met een high speed bullet trein waardoor je ook niet na hoeft te denken of het rijden in Japan. Klinkt te mooi om waar te zijn? Genoeg reden om nu een reis naar Japan te boeken. 

Tokyo - Japan - Doets Reizen

Uitgelichte reizen