Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De dynamiek van mijn agenda

23 mei 2017 door Elske Doets

Veel mensen die ik ontmoet in mijn nieuwe rol als ‘Zakenvrouw van het Jaar 2017’ vragen naar de drukte in mijn agenda. Voor mij is dat een reden om het deel dat relevant is voor deze rol openbaar te maken.


Check it out:  http://www.elskedoets.nl/agenda-elske-doets/. Ook merk ik dat mensen schrikken van de tijd die ik kwijt ben met mijn missie: vrouwelijk ondernemerschap stimuleren. Op dit moment besteed ik hier zo’n 2 dagen per week aan. Ikzelf zie dit overigens niet als een verplichting. Ik ben dit ‘Zakenvrouw van het Jaar’ avontuur aangegaan en dat kan ik dan alleen maar vol overgave ondergaan. Als ik iets doe, dan moet ik dat goed doen. Het brengt je namelijk heel veel nieuwe ervaringen. Daarnaast geef je anderen ook veel in de vorm van motivatie en inspiratie. Vorige week mocht ik bijvoorbeeld deelnemen aan een panel bij de ‘Personal Finance Day’ van BNR en FD. Echt kicken om op een podium te staan voor een zaal met 1300 mensen! Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je mensen raakt. Mijn Noord-Hollandse nuchterheid helpt hier zeker bij. Daarna mocht ik een lezing geven over mijn zakelijke successen bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam; met recht een instituut. Blij verrast was ik met het grote aantal dames in mijn publiek, maar ook met het redelijk jonge leeftijdsgehalte van de toehoorders. De powerladies kwamen van de stichting ‘Topvrouwen’; een goede zaak dat zij werden toegestaan als introducé voor mijn lezing. Één van de toehoorders vond mij net een inspirerende popcornmachine waar allerlei ideeën uit poppen, en vroeg zich dan ook af of elk idee ook geïntroduceerd wordt. Grappig, want zo had ik mijzelf nog nooit gezien.

Wij bij Doets Reizen vinden ‘pop up’ overigens wel een heel fijn thema. Zo hebben wij afgelopen week het ‘Doets Pop Up Circus’ geïntroduceerd. Dit zijn 3 zeecontainers in ‘Doets’ stijl die ergens in Nederland, België of Duitsland zo kunnen ‘up-poppen’. Dit doen we om in ons buitengebied toch een ‘footprint’ neer te zetten. De containers kunnen prettig efficiënt met 1 vrachtwagen vervoerd worden, en deze zien eruit als een soort ‘mini-Doets kantoor’. Zo is bijvoorbeeld 1 van de containers ingericht als ruimte voor het verzorgen van inspiratie presentaties; in feite dus een soort kleine bioscoop. Dit project had ik net opgestart voordat ik ‘Zakenvrouw van het Jaar’ werd en sluit supergoed aan bij onze dynamiek in marketing en het verrassen. En verrassen doen wij ook met de ‘Young Lady Business Academy’, waarin het mijn persoonlijke missie is als ‘Zakenvrouw van het Jaar’ om jongedames tussen de 15 en 24 jaar te inspireren om een echte powervrouw te worden. Tot en met 30 mei 2017 kunnen pittige ‘Young Ladies’ zich inschrijven voor deelname. Lees meer over dit initiatief op http://www.elskedoets.nl/ladybusinessacademy/.

Never a dull moment!

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Elske DoetsZakenvrouw van het Jaar 2017Directeur-eigenaar Doets Reizen www.elskedoets.nl Twitter @DoetsElske Instagram: elskedoets of www.jandoets.nl/Elske