Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

De hoogtepunten van Los Angeles

23 oktober 2019 door Marieke Herder

Los Angeles barst van de toeristische hotspots, ontdek welke 4 plekken jij écht niet mag missen tijdens jouw reis!

Santa Monica Pier

De Santa Monica pier is voor veel mensen een iconische plek in Los Angeles om te bezoeken. De pier staat vol met artiesten, kunstenaars en dansgroepen die zorgen voor vermaak. Verder vind je op de pier allerlei attracties voor zowel jong als oud. Wist je bijvoorbeeld dat er zelfs een achtbaan op de pier te vinden is? Voor een kleine prijs kun je een rondje maken in een van de vele attracties. Op de pier kun je trouwens een prachtige foto maken van de kustlijn van Los Angeles. De perfecte plek voor een familiefoto!

Santa Monica - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Santa Monica - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Walk of Fame

De Walk of Fame wie kent het niet. Hier kun je de jou favoriete zanger(es), producer, acteur of icoon terug vinden op een van de sterren op de grond. Niet alleen de sterren zijn een hoogte punt. Ook vind je hier het Dolby Theater waar elk jaar de Oscars plaatsvinden. De straat word omgebouwd tot mega rode loper waar alle genomineerden overheen lopen.

Bij de Walk of Fame heb je perfect zicht op het Hollywood sign. Deze plek kun je vinden bij het winkelcentrum aan de Walk of Fame.

Walk of Fame - Hollywood - California - Amerika - Doets Reizen

Universal Studio’s

Voor de echte filmliefhebbers is dit het park wat je moet bezoeken bij je bezoek aan Los Angeles. Je wordt hier volledig mee genomen in alle aspecten van de filmwereld. Je kunt kijken naar de stuntmannen en filmdieren shows en krijgt een rondleiding over de filmsets. Alle attracties zijn in een film thema bijvoorbeeld Transformers, Harry Potter, Jurasic Park en de Minions. Kortom zeker een bezoekje waard voor de hele familie!

Harry Potter - Universal Studio's - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Universal Studio's - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Rodeo Drive & Beverly Hills

Als je de luxe wat meer wilt opzoeken moet je een bezoekje brengen aan Beverly Hills. Hier kun je met de auto een rondje rijden langs de prachtige Amerikaanse huizen door de met palmbomen gevulde straten. In Beverly Hills vind je ook de bekende winkelstraat Rodeo Drive. Deze straat is zeker een bezoekje waard, met prachtige winkels en showrooms die er alles aan doen om een zo aantrekkelijk mogelijke etalage in te richten. Tussen het shoppen door even relaxen? Drink een kopje koffie op een van de terrassen en kijk lekker om je heen wat er allemaal langsloopt. Wie weet spot je nog een wereldberoemde celebrity!

Rodeo Drive - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Dolby Theatre - Walk of Fame - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Gerelateerde reizen