Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Doets Reizen sponsort Special Olympics bij Il Primo in Bergen (NH)

23 december 2016 door Elske Doets

Op zaterdag 17 december jl. organiseerde Il Primo een bijzondere wedstrijd voor jeugdige G wintersporters uit heel Nederland met een officieel Olympisch tintje.


Zo was er een ‘officiële Olympische vlam’ die door lopers van de stichting ‘Torch Run’ onder begeleiding van lokale politie en brandweer met sirene binnen werd gebracht bij Il Primo. Paralympisch atlete Bibian Mentel hees de Olympische vlag. De Olympische vlam werd ontstoken door een G Skier van Il Primo onder begeleiding van een brandweervrouw en politieman op ski’s.


Burgermeester Hetty Hafkamp opende de wedstrijd officieel. De deelnemers droegen mooie Doets Reizen wedstrijd hesjes en ze mochten op de foto in de Ford Mustang Cabriolet van Doets Reizen. Als aandenken kregen alle G wintersporters de foto van Doets Reizen. Het was heel ontwapenend de G skiërs zo mooi te zien skiën, met veel concentratie en plezier. Al voor de finish gingen de armen in de lucht, als viering van het halen van de eindstreep.


Doets Reizen heeft als missie lokale doelen op het gebied van sport voor kinderen te steunen. Het was een grote eer hieraan mee gewerkt te mogen hebben.