Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Een cruise maken vóór of na jouw rondreis

19 maart 2019 door Jeremy Metselaar

Van de Bahama's tot ijzingwekkende gletsjers in Alaska. Een cruisevakantie is een verrassende manier van reizen, waarbij je kennismaakt met de meest uiteenlopende elementen van Noord Amerika. Of je de rondreis door Amerika of Canada nu per auto of camper maakt, varen met een cruiseschip is altijd een goede add-on optie! Eindig of begin je vakantie daarom eens met een cruise.

Bahamas - Cruise Royal Caribbean - Cruisevakantie - Doets Reizen

Laat je in de watten leggen door het personeel aan boord van een cruiseschip. Perfecte service en aandacht is waar de cruisemaatschappijen om bekendstaan. Of je nu met Royal Caribbean Internationaal of Holland America Line vaart, je voelt je de koning te rijk. Houd je wel van sublieme service vaar je liever op een kleiner schip? Kies dan voor een cruise met Seabourn. Echte bestsellers zijn 5-daagse cruises vanuit Miami naar de Bahamas en 8- daagse cruises vanuit Vancouver naar Alaska. Een cruise vanuit het westen van Amerika naar het Panamakanaal of naar Atlantisch Canada en New England vanuit het oosten van de Verenigde Staten zijn misschien niet zo voor de handliggend, maar wel meer dan de moeite waard. Kortom: de hoeveelheid routes en bestemmingen zijn ongekend.

Holland America Line - Cruise Alaska - Doets Reizen

Magische wereld

Des te nieuwer een schip, des te meer faciliteiten er aan boord zijn. Zoals de Harmony of the Seas, een van de nieuwste schepen van Royal Caribbean. Het is een echte aanrader voor iedereen die houdt van buitenactiviteiten en zwembaden met glijbanen. Klimwanden, golfsurf-simulatoren, robot-bars, een ijsbaan en casino zijn slechts enkele voorbeelden van de magische wereld van entertainment aan boord van dit fantastische schip.

Ook op culinair gebied heeft een hedendaags cruiseschip enorm veel te bieden. De MS Koningsdam van Holland America Line heeft zelfs een culinair art-instituut aan boord waar je een uitgebreide kookworkshop kunt volgen. Eten doe je in een van de specialiteiten-restaurants, de centrale eetzaal of in het buffet-restaurant. Van sushi tot pizza: het is aan boord allemaal mogelijk.