Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

KANSEN, INSPIRATIE + DEALS IN DE USA

16 mei 2024 door Elske Doets

Overweldigende beurs!

Namens Doets Reizen bezocht ik vorige week, samen met product manager Thijs, vier dagen lang de internationale Pow Wow-IPW in Los Angeles. Als het in Amerika over toeristische hospitality gaat, is dit niet alleen de belangrijkste maar ook de meest overweldigende beurs die er bestaat. Dat er maar liefst 6.000 deelnemers aanwezig waren, tekent de gezaghebbende positie van Pow Wow-IPW.

Partnerrelaties onderhouden en vernieuwen

Zo’n beurs is een geweldig efficiënte manier om contacten met partners te onderhouden en vernieuwen. Wij als Doets Reizen werken met maar liefst 1500 partners in de USA samen. Die kun je ‘in het wild’ nooit in zo’n korte tijd en op zo’n doelmatige manier te spreken krijgen. Tijdens verschillende bijeenkomsten spraken wij op Pow Wow-IPW met onze partners over trends, cijfers, techniek, uitdagingen, duurzaamheid en de vraag ‘waar liggen kansen in de toekomst?.

Dankbaar voor harde kern ‘enablers’

Hoewel ik al bijna een kwart eeuw de IPW-beurs bezoek, kwam ik er ditmaal achter dat een harde kern van 200 relaties echt een cruciale rol spelen in het mogelijk maken van de ‘Altijd 1e Rij-#VeryVip-beleving’ van onze klanten. Voor de inzet van deze groep ‘enablers’ ben ik intens dankbaar. Want in de reisbranche kun je alleen maar samenwerken, en succesvol zijn, wanneer je de drie ‘R-en’ – Relaties, Realisme en RESPECT – op orde hebt. Met dat laatste woord, ‘respect’, expres in Caps Lock.  

Want daar staat of valt ontzettend veel mee.

Nieuwe reismogelijkheden realiseren

Omdat we als Doets Reizen al 43 jaar actief zijn in de USA, daarom bekend zijn en een goede reputatie genieten, kunnen we op deze IPW – makkelijker dan anderen – nieuwe reismogelijkheden bespreken. En meteen ook realiseren! Tegen de achtergrond van heroplevend, internationaal reisverkeer van en naar de USA, geeft dat enorm veel vertrouwen voor de toekomst.

Voldaan en opgewonden

Logisch dus dat we voldaan en opgewonden zijn teruggekeerd in Nederland. Nu verder werken aan onze missie om voor al onze reizigers die ‘Altijd 1e rij-#VeryVip-beleving’ waar te maken. 

Elske Doets - Product Manager Thijs - IPW 2024