Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

‘Motivator’ voor het MKB

4 mei 2017 door Elske Doets

Mijn proeftijd van 1 maand zit erop. Mijn nieuwe rol als ‘zakenvrouw van het jaar’ voelt niet meer als een nieuwe jas, maar juist steeds meer als een goedzittende jas.

In het kader van MKB is mijn bedrijf Doets Reizen een familiebedrijf. Soms denken mensen dat wij nog een soort ‘mammie en pappie’ reisbureau zijn met dochter Elske in het midden. Echter, niets is minder waar. Ik ben blij dat wij qua bedrijfsontwikkeling al tegen een grootbedrijf aan zitten en dat ik mij als directeur bezig kan houden met strategie, innovatie en marketing. Dit zijn taken waar ik blij van word, omdat deze zijn gericht op vooruitkomen. Ik vind het ook bijzonder om te zien dat de hardwerkende MKB winkeliers in mijn dorp zo verheugd zijn dat ik ‘zakenvrouw van het jaar’ geworden ben. Door hun trots beschouw ik mijn titel ook als een soort ‘motivator’ voor hen. Ik inspireer hen. Daar word ik heel blij van, niet voor mijzelf, maar voor hen. Zij die zo hard werken, vaak meer dan 6 dagen per week, en veelal geen tijd om na te denken over vraagstukken waarmee ik mij bezighoud; vraagstukken die voor elke ondernemer belangrijk zijn, groot of klein.

Ontzettend blij ben ik ook met de eerste inspiratiepresentatie voor meisjes op CSG Jan Arentsz in het kader van de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’. Het is bijzonder mooi en grappig om te horen welke vragen ik kreeg voorgeschoteld van de meisjes.

Zo ga ik van ‘gadget’ naar ‘motivator’!

Binnenkort meer over mijn grote avontuur dit jaar: een baan erbij als ‘Zakenvrouw van het jaar’.

Elske Doets a.k.a. Spirit Bear Directeur-eigenaar Doets Reizen

Anderen bekeken ook