Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Zen op Vancouver Island

30 mei 2017 door Melvin Malepaard

Tips Vancouver Island

Vancouver Island is een eiland vol mogelijkheden op het gebied van wildlife tours en natuur. Ook op hotelgebied heeft het hoogstaande kwaliteiten. Tijdens mij laatste bezoek aan Pacific Rim National Park besloot ik dat tijd was om even te genieten van een welverdiend rustmoment. Ik ging via onze lokale partner in Tofino per boot naar bijzondere warmwaterbronnen. Deze hot springs zijn te vinden op een unieke plek, ver in het regenwoud verscholen tussen rotsen van de grillige rotskust. De boottocht duurde ongeveer een uur en onderweg zag ik een walvis, diverse beren en bald eagles! De boot kwam uiteindelijk aan op een afgelegen locatie. 

Hot Springs - Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Via een hike door het ongerepte regenwoud kwam ik bij de natuurlijke hotspring. Hier heb ik mezelf ondergedompeld in de natuurlijke warmwaterbaden die in temperatuur variëren. Vanuit je natuurlijke badkuip hoor je de zee, zie je bald eagles voorbij razen en voel je dat het hete water van de waterval je rug masseert. Na dit relaxmoment besloot ik via een watervliegtuig naar Tofino terug te reizen. 


Hierdoor kon ik Pacific Rim National Park eens vanuit de lucht bewonderen. Het landschap bestaat namelijk uit helderblauw water, verlaten stranden en diepgroen regenwoud. De vele eilandjes, het blauwe water en de onaangetaste stranden: het lijkt bijna tropisch. Ik zette voet aan wal in Tofino en voelde mij even als herboren. Canada heeft veel verrassingen in huis en dit is er een die ik iedereen kan aanraden. Ben jij toe aan een relaxmoment in je leven en op vakantie? Dit ‘zen-momentje’ kun je regelen via Doets Reizen. 

Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Gerelateerde reizen