De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reserveren toegang Haleakala National Park

De natuur van Hawaii is wonderschoon. Van groene dichte bossen tot grote slapende vulkanen met een afwisselend kleurenpalet op ieder moment van de dag. Om de toestroom van bezoekers meer te reguleren in het hoogseizoen werkt National Park Service, naast de standaard nationale parken pass of het losse entreebewijs, ook met een reservering dat datum en tijd gebonden is.

Haleakala National Park

Het Haleakala Nationale Park ligt op het eiland Maui en is het tweede nationale park van Hawaii. Het huisvest de grootste slapende vulkaan ter wereld en is bij uitstek ’s ochtends het beste te ontdekken. De zonval zorgt voor een magisch kleurenspel op de vallei. Je vindt hier een breed scala aan planten die nergens anders ter wereld voorkomt. 

Haleakala National Park - Maui - Hawaii - Doets Reizen

Hoe werkt het

Na het boeken van je reis adviseren we jouw bezoek aan het nationale park goed te plannen. Via de website van National Park Services kun je een account aanmaken die je voor meerdere reserveringen kunt gebruiken. Naast de standaard entree kosten van het nationale park, kost een reservering $ 1 per persoon (non-refundable).

Je dient tevens in het bezit te zijn van een ID welke bij de ingang gecheckt zal worden.

Haleakala National Park - Maui - Hawaii - Doets Reizen

Wanneer is reserveren nodig

Een reservering is noodzakelijk als je het National Park bezoekt. Reserveringen voor de zomer kunnen 60 dagen van tevoren gemaakt worden. 

Indien de reservering niet op bovenstaande data is gelukt dan zijn er elke dag beperkt aantal extra reserveringen beschikbaar voor de volgende dag. 


Haleakala National Park - Maui - Hawaii - Doets Reizen

Uitgelichte reizen