Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Skype met Doets Reizen

Adviesgesprek met reisspecialist voor het samenstellen van een offerte of het maken van een boeking. Maar ben je voorlopig terughoudend om de deur uit te gaan? Wij snappen dat, en bieden daarom tijdelijk de mogelijkheid aan om via Skype met een van onze reisspecialisten in gesprek te gaan. Ben je van plan een offerte aan te vragen of een boeking te maken? Dan geven wij graag door middel van een Skype gesprek -face to face- persoonlijk advies. Onderaan deze pagina kun jij een Skype afspraak met ons inplannen.

Skype is gratis video-bellen

Skype maakt het nog makkelijker om contact te houden. Skype is een programma van Microsoft, waarmee je eenvoudig en veilig via internet kunt beeld-telefoneren. Het programma is gratis verkrijgbaar voor Windows, macOS, Linux, iOS, Android en Windows Phone. Heb je Skype nog niet ge├»nstalleerd op jouw pc, tablet of telefoon? Hier kun jij Skype gratis downloaden

Plan een Skype afspraak in

Voor een adviesgesprek en het samenstellen van een offerte (of het boeken) van het reis is het mogelijk om op een vast tijdstip en datum via Skype in gesprek te gaan met een specialist van Doets Reizen. Op de afgesproken datum en tijdstip neemt Doets Reizen via Skype contact met je op. Controleer dus vooraf of Skype werkt op jouw computer, tabled of telefoon. Neem plaats op een rustige plek, waarbij we zo min mogelijk last hebben van omgevingsgeluid.

Skype afspraken zijn niet mogelijk voor korte vragen of vragen over bestaande boekingen. We vragen je in dit geval om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

We zullen je op het gekozen tijdstip videobellen via Skype op deze Skypenaam. Je kunt je Skypenaam vinden door op je profielafbeelding te klikken en dan op Skype-profiel te klikken.

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.