Sneeuwzeker Deals

Sneeuwzekerheid tijdens je wintersport vakantie dat wil toch iedereen? Poedersneeuw, magnifiek uitzicht op de Rocky Mountains, uitdagende pistes én off-piste tree-skiing. Dát is wintersporten in Jasper! Let’s hit the powdersnow deze winter. Vlieg non-stop met KLM naar Edmonton en neem je eigen skiuitrusting gratis mee.

Bekijk de video

Sneeuwzekerheid

Wij geven je garantie op een unieke powder snow experience, midden in een National Park. Het seizoen duurt hier maar liefst van november tot mei en gedurende deze maanden valt er gemiddeld 500 cm sneeuw! Groot pluspunt van dit gedeelte van de Rockies: er valt bijna geen regen, dus de poedersneeuw blijft dagenlang droog!

Wintersport Jasper Canada

Dichterbij dan je denkt

Je vliegt rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton. Waarbij je gratis je eigen ski's of snowboard mee kan nemen bij de KLM. De shuttlebus die je rechtstreeks naar Jasper brengt sluit dit jaar zelfs direct op de vlucht aan, zodat je geen moment winterpret hoeft te missen.

Wintersport Jasper Canada

Ultieme winterbeleving Jasper National Park

Wie gaat wintersporten in Canada, kan overigens rekenen op een veel bredere wintersportervaring dan alleen skiën of snowboarden in Marmot Basin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hondensledetocht door de overweldigende natuur, iceclimbing op de bevroren watervallen in de Maligne Canyon of schaatsen op prachtige meren in de omgeving?

Skiën in Marmot Basin

Het sneeuwzekere skigebied Marmot Basin biedt wintersporters van alle niveaus een prachtige wintersportervaring. Brede pistes, geen wachtrijen bij de lift… Hier droomt iedere skiër en snowboarder van! Het is dan ook een extra pluspunt dat dit komend jaar kan met het gemak en comfort van de eigen wintersportuitrusting.

Wintersport Jasper Canada

Edmonton als toegangspoort

Met de Sneeuwzeker Deals reis je naar Edmonton, wat direct een mooi begin is van je wintervakantie in Canada. Bezoek een van de vele winterfestivals of woon een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bij! Ontdek deze toegangspoort tot de Canadese Rockies!

Kies voor luxe tijdens jouw wintersportreis

Wil je wintersporten in stijl? Kies voor de sfeervolle Fairmont Jasper Park Lodge, vlieg Business Class en beschik over een grote SUV. Tijdens deze wintersportreis ontbreekt het je aan geen enkel comfort. Wij hebben zelfs al twee excursies opgenomen in het pakket. De Maligne Canyon Icewalk en een hondesledetocht, heel bijzonder want je mag zelf sturen als je wilt! Klik hier voor meer informatie.

Uitgelichte reizen