De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Sneeuwzeker Deals

Sneeuwzekerheid tijdens je wintersport vakantie dat wil toch iedereen? Poedersneeuw, magnifiek uitzicht op de Rocky Mountains, uitdagende pistes én off-piste tree-skiing. Dát is wintersporten in Jasper! Let’s hit the powdersnow deze winter. Vlieg non-stop met KLM naar Edmonton en neem je eigen skiuitrusting gratis mee.

Bekijk de video

Sneeuwzekerheid

Wij geven je garantie op een unieke powder snow experience, midden in een National Park. Het seizoen duurt hier maar liefst van november tot mei en gedurende deze maanden valt er gemiddeld 500 cm sneeuw! Groot pluspunt van dit gedeelte van de Rockies: er valt bijna geen regen, dus de poedersneeuw blijft dagenlang droog!

Wintersport - Jasper National Park - Alberta - Doets Reizen

Dichterbij dan je denkt

Je vliegt rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton. Waarbij je gratis je eigen ski's of snowboard mee kan nemen bij de KLM. De shuttlebus die je rechtstreeks naar Jasper brengt sluit dit jaar zelfs direct op de vlucht aan, zodat je geen moment winterpret hoeft te missen.

Wintersport - Jasper National Park - Alberta - Doets Reizen

Ultieme winterbeleving Jasper National Park

Wie gaat wintersporten in Canada, kan overigens rekenen op een veel bredere wintersportervaring dan alleen skiën of snowboarden in Marmot Basin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hondensledetocht door de overweldigende natuur, iceclimbing op de bevroren watervallen in de Maligne Canyon of schaatsen op prachtige meren in de omgeving?

Wintersport - Canada - Doets Reizen

Edmonton als toegangspoort

Met de Sneeuwzeker Deals reis je naar Edmonton, wat direct een mooi begin is van je wintervakantie in Canada. Bezoek een van de vele winterfestivals of woon een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bij! Ontdek deze toegangspoort tot de Canadese Rockies!

Wintersport - Noorderlicht - Jasper National Park - Alberta - Doets Reizen
  • KLM Logo - Doets Reizen

Uitgelichte reizen