Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in IJsland

Wist je dat je een stedentrip in Amerika of Canada kunt combineren met een aantal dagen IJsland? Doets Reizen kan in combinatie met Icelandair namelijk een stop-over aanbieden op dit prachtige eiland. Na een aantal dagen in Reykjavik vlieg je vervolgens door naar steden als New York, Washington DC, Philadelphia, Seattle, Vancouver of Montreal. Vanuit Reykjavik kun je diverse tours ondernemen die je de mooiste natuurplekjes van IJsland laten zien.

Bekijk onze stedentrips in IJsland

IJsland Only of combineer met...

Twee totaal uiteenlopende bestemmingen in één reis. Wie wil dat nu niet? Doets Reizen is stopover specialist en heeft prachtige arrangementen samengesteld waarbij je vanuit Reykjavik de omliggende natuur kunt bewonderen. Na je bezoek aan IJsland is het mogelijk om je reis te vervolgen in vrijwel alle uithoeken van de VS en Canada. Maar ook voor individuele autovakanties op IJsland alleen, ben je bij Doets Reizen in juiste handen.

Skógafoss - IJsland - Doets Reizen

Fantastische dagtours

IJsland is een geweldig land met spectaculaire natuur. Watervallen, vulkanen, gletsjers en geisers? In IJsland kom je de mooiste natuur tegen! Vanuit Reykjavik kun je door middel van dagvullende excursies de omliggende natuur ontdekken. Wij hebben veel ervaring en kunnen dus precies vertellen wat er mogelijk is. En geloof ons, er is heel veel mogelijk....

Stokkur - Geysir - Golden Circle - IJsland - Doets Reizen

Professioneel en persoonlijke reisadvies

Diverse reisspecialisten van Doets Reizen hebben reiservaring op IJsland. Wij kunnen dus goed advies geven over de mogelijkheden en al je vragen beantwoorden. Dus ook voor een IJsland vakantie ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres. Boek online je pakketreis of vraag een maatwerkreis aan bij onze specialisten.

Glacier Hike - IJsland - Doets Reizen

Compleet en zorgeloos

Net zoals bij onze Amerika- en Canadareizen staan beleving, gemak en kwaliteit centraal. Wij hebben veel connecties in IJsland en kunnen dus de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs aanbieden. Je ontvangt een geheel op maat gemaakt reisbescheidenpakket met daarin alle informatie die jij nodig hebt om niks te hoeven missen tijdens je IJsland vakantie.

Jökulsárlón Glacial Lagoon - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in IJsland

Logo Doets Reizen

Stedentrips in IJsland