Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Las Vegas

Welcome to 'fabulous' Las Vegas...! Absolute topbestemming voor jouw stedentrip. Las Vegas bruist 24/7 en er is zoveel te doen dat een paar dagen eigenlijk niet genoeg is. De extravagante themahotels zijn een bezienswaardigheid op zich. Je kunt fantastische shows bezoeken, shoppen in de outletmalls of de luxe winkels, een gokje wagen, heerlijk dineren en dansen in één van de vele clubs. Las Vegas bruist, 24/7! Uitrusten kan altijd nog...

Bekijk onze stedentrips in Las Vegas

Verblijf in extravagante themahotels

Overnachten kan in standaard hotels of super deluxe themaresorts in een adembenemende suite. Doets Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan gave hotels op en buiten de strip!

Bellagio Hotel - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Excursies voor nog meer plezier

Maak jouw stedentrip naar Las Vegas helemaal compleet met leuke excursies! Ga bijvoorbeeld (her)trouwen in het Graceland Wedding Chapel (voor de fun of in het echt), maak een helikoptervlucht boven de Strip of beleef een spetterende show van Cirque du Soleil of een concert van een wereldster!

Trouwen Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Inclusief Deuce Bus

Dit is met zekerheid de beste manier om Las Vegas te ontdekken. De bus rijdt 24/7 de stad rond en stopt overal waar je moet zijn! Het is een must-do in Vegas, tickets voor de Deuce Bus zitten altijd inbegrepen bij jouw stedentrip!

Deuce Bus - Excursie - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Las Vegas specialisten

Heb jij specifieke wensen voor Las Vegas? Wij zijn al meer dan 40 jaar echte liefhebbers van deze bruisende stad. Onze reisspecialisten zijn bezoeken deze stad vaak zelf en weten alle ins en outs. Wij kennen ieder plekje, iedere buurt en attractie. Advies is dus altijd op basis van eigen ervaringen waardoor wij jou het beste advies kunnen geven.

Strip - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Las Vegas

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Las Vegas