De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Svinøya Rorbuer – Svolvær

Ontdek de majestueuze Lofoten-eilanden van Noorwegen met Svinøya Rorbuer als uitvalsbasis, gelegen in een levendig vissersdorp in de stad Svinøya. In het eigen restaurant Børsen Spiseri kun je genieten van de lokale visspecialiteiten of ga naar de bar met terras van Svinøya waar je kunt genieten van een drankje. De kamers beschikken over een privé badkamer en er is gratis parkeergelegenheid. Tijdens je verblijf is het ontbijt in begrepen.

Cabins

Bij Svinøya kun je verblijven in de gezellige en comfortabele rorbu hutten terwijl je de Lofoten-eilanden verkent. De Rorbu hutten zijn idyllisch gelegen tussen de vislandingsplaats, kadegebouwen, visrekken en oude lokale gebouwen. Aan de andere kant bevindt zich de open oceaan en daar tegenover de spectaculaire Lofoten bergen.

De kamers

Wanneer je in Svinøya Rorbuer verblijft met tweepersonen overnacht je in de Rorbu-Hut S dit is een Cabin geschikt voor tweepersonen het interieur van de Cabin is typisch Noors en charmant. De Cabin beschikt over één slaapkamer en één privé badkamer met een douche en een toilet. Er is een woonkamer en een aparte keuken de Cabin heeft uitzicht op zee en de bergen. Er is gratis wifi in de Cabin. Tijdens je verblijf is het ontbijt in begrepen. 

Wanneer je in Svinøya Rorbuer verblijft met vierpersonen overnacht je in de Rorbu-Hut M dit is een Cabin geschikt voor vierpersonen het interieur van de Cabin is typisch Noors en charmant. De Cabin beschikt over twee slaapkamers en één privébadkamer met douche en toilet. Er is een aparte woonkamer en keuken de Cabin heeft uitzicht op zee en de bergen. In de Cabin is er toegang tot gratis wifi. Tijdens je verblijf is het ontbijt in begrepen. 


Adres

Gunnar Bergs vei 2, 8300 Svolvær, Noorwegen

Uitgelichte reizen